Wirelleste sp3 yama sorunu

HPQ-User
29-09-2008, 02:13   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

teko sormuş:
Laptobuma yeni format atıp win xp srv pack 2 kurulu sistem kurdum. Şu ana kadar wirelles çalışıyordu. Sp3 ü entegre ettiğimde bir türlü wirellesi çalıştıramadım. Bütün ayarlarını diğer laptobumla karşılaştırmama rağmen  anormal bir şey bulamadım. Sp3 kaldırdım tekrar wirellese bağlanabiliyorum. Niçin sp3 yükleyince wirellesi çalıştıramıyorum?

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Casper-nirvana laptop 1,6 dual core işlemci 1gb 667 mhz ram, onborad ekran kartı

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

YasarS
29-09-2008, 02:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj

SP3 Daha çok driver sorunu ile geldi bunlar için windows yamalar yapmaya çalışıyor ancak yama aşamaları ne durumda onu bilmiyorum.Yanlız SP3 birçok kişide bazı aygıtların kullanılmamasına sebebiyet veriyor çünkü hala driver destek sorunları var.SP3 yüklemesi yaptıktan sonra windows ubdate bölümünden güncelleme isteyin belki orda mevcut yamalar hazırdır ve yüklenir

EDİT:Verdiğim linkte aynısorunla karşılaşan birine yardım edilmiş ancak ingilizce olunca ben anlayamadım belki siz çözersiniz.Ben yanlış anlamış olabilirim ama sanki diyorki.Wireles aygıt sürücüsünü kaldır sonra yeni donanım bulundu penceresi açılınca driver cd sini tak ve yazılımı otomatik yüklemesini sağla diyor gibime geldi.Sizde öyle yapın belki faydası olur

Son Düzenleme: YasarS ~ 29 Eylül 2008 02:24
khkombrf01
29-09-2008, 21:51   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Teşekkür ederim yanıtınız için . Evet ne yazık ki sp3 dede birçok sorun bulunmaktadır. Yazılım devinin bu sorunları aşmadan piyasaya sürmesini esefle kınıyorum.