slm henuz sitenıze yenı kayıt oldum guzel bir site benım bır sorunum war we onu sız bılenlere bır sormak istedım umarım konuyu dogru yere açmışımdır..wista home premium kullanıyorum işlemcım 32 bit we serwis pack bır yuklu görunuyor e zaten pc daha yenı orjınal fakat bır aya yakındır update yapamıyorum 1 ay öncesıne dek update yapıyodu şimdi hata werıyor hata koduysa 80080005 dermısınız neden yapmıyor bu guncelleştırmeyı sorun ne dır?
wista update sorunu
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Orjinal Vista kullandığınızdan emin olun.
Güncellemeleri eli ile yapmayı deneyin. Ardından tekrar otomatiğe alın.
Başka bir çare yok gibi görünüyor. Ben de nette araştırdım farklı bir şeyler bulamadım.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
870 mesaj
aldığın hata izin ile ilgili bir hata. administrator kullanıcısını aktif edip tekrar kontrol edebilirmisin bunun için sytem32 altında cmd.exe dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır sonrasında net user administrator /active:yes komutu ilew administrator acountu aktif olacaktır logoff olup bu kullanıcı ile oturum aç sonrasında http://tools.mspro.org/Update/All%20Update.zip linte bulunan dosyaının içersinde bat dosaysını sağ tıklayıp yönetici olacak çalıştı ve tekrar windows güncellemelerini kontrol et