Çok sağlam bir oyun olacağa benziyor witcher 2 assasin of kings in grafikleride şaheserdi oynanış ve konuda fena değildi 3.oyundan şahsen beklentim yüksek video link : http://www.bolumsonucanavari.com ... mek_TR_Alt-5990.htm
Witcher 3 yeni bir video.
Çokta önemli değil izlemek isteyen izlesin illede yorum gerekmez zaten bu sitede oyundan anlıyan adam sayısı cok cok azdır.
Witcher 2 deki grafikleri düşünürsek bence 3. oyunda böle grafikler görmek mümkün tabi sistem katili bir oyun olma olasılığıda yüksek :).
Daha önceki iki oyunu da oynamamıştım, videolarını izleyince hoşuma gitmemişti, ne bileyim ana karakterin hareketleri, animasyonları falan çok odunsuydu pek sarmamıştı beni ama bu oyunu ilk videoları gösterildiği günden beri bekliyorum diyebilirim. Sanırım 50 saatilik bir hikaye modu olacakmış oyunun, tıka basa dolu olacak, yeni neslin nimetlerinden de yararlanacak. Bakalım gtx 660 ne yapacak Witcher 3'de, bekliyoruz.
Güzel olucaktır ama sistemi mafediyor 2. oyunda gtx 660 ile yamulma yaşadım resmen kanırttırdı anca internet den bazı ayarları buldum uyguladımda oynanabilir düzeye geldi 30/40 fps ile 3. de baya sağlam sistem isteyecektir.
İlk 2 Witcher oyununu defalarca oynayıp bitirmiş biri olarak Bu adamlar bu oyunu yapar diyorum. Oyun piyasasının en iyi developerlerinden birisi CdProjekt Red. Bu arada trailer Cgi,Grafikler bu seviye olmayacaktır ama yinede Çok iyi olacağı kesin.