arkadaşlar elimde wma olan dosyalar var bunları mp3 e çevirmek istiyorum winamp ve çok çeşitli programları denedmi hep hata veriyor acaba sebebi nedir? bunları nasıl çevirebilirim
wma yı mp3 e çevirmek
http://download.chip.eu/tr/Total-Video-Converter-3.10_873293.html
Şu program ile butun işlemlerini sorunsuz sekılde cozebılırsın.
teşekkür ederim bu video çevirmiyormuydu
prize42teşekkür ederim bu video çEvet tum formatları ıstedıgın formata cevırebılırsın
evet bunlarla dönüştüremedim tam yarıda hata veriyor o zaman ne yapmalıyım
Hata penceresinin resmini koyabilir misiniz?
nero ile de yapabilirsin ama nero 8 de bu özellik yok sanırım ( yok derken eklenti indirmek gerek ve bu ücretli) nero 7 de olması gerekiyordu sanırsam bn denemiştim
Total converter güzeldir.. bulmak için ufak bi google aramasına bakar iş..
total converter de kitleniyor bir türlü yapamadım ya
Media Player'la müziği sorunsuz dinlyebiliyorsanız bir tane CD-RW alıp Ses CD'si olarak yazdırın. CD'den çevirebilirsiniz sonra.
insan bide nasıl kullanılıcağını yazar yabancı dili olmayan için
arkadaşlar elimde wma olan dosyalar var bunları mp3 e çevirmek istiyorum winamp ve çok çeşitli programları denedmi hep hata veriyor acaba sebebi nedir? bunları nasıl çÜstad, bu yazılımla sadece WMA formatını değil, farklı formatları da Mp3 e çevirebilirsin. Artı, youtubeden video indirebilir, (FLV) bunları da Mp3 e çevirebilirsin. Program ücretsiz olup, sürekli güncellenir. Ayrıca bir çok formata Convert (Dönüştürme) etme özelliği de mevcuttur.
'tıkla'
Video işlemleri ile ilgili sorunların varsa yardımcı olabilirim.
bende wma formatını çeviremedim arkaşlar total video da çeviremedi başka programda denedim fakat olmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim...şarkılar media player'ın cd den koplama özelliğinden kopyalanmış şarkılardır.