sorumda da belirttiğim gibi bu dosya nedir
wmgr32black.exe nedir?
baris57evt kasper virüsDemek ki neymiş?
1-silinmior
2-unlocker ile deneyemem bilg. ailenin ortak
3-registry den başlangıç kaydını sildim
eltahirDemek ki neymiş?Yalnış soru. O dosya pc ye girerken Kasper ne yapıyormuş?Yalnış anlamayın merakımdan soruyorum.
Ek: Unlocker ile silmeyi deneyerek zararlının hangi dosyayla ilişikte olduğuna bakın.
Son Düzenleme: piRe_ ~ 13 Haziran 2009 18:47
o file çoktan vardı kasper deniyim dedim kurdum virüs verdi
piRe_Yalnış soru. O dosya pc ye girerken Kasper ne yapıyormuş?Bir kaç soru daha gerekli :)Yalnış anlamayın merakımdan soruyorum.
1.O dosya kasper kurulu iken mi girdi yoksa o dosya girdikten sonra mı kasper kuruldu ?
2.Kasper güncelleniyor muydu ?
piRe_Yalnış soru. O dosya pc ye girerken Kasper ne yapıyormuş?Dur tahmin edeyim piRe_ Outpost Security Suite halleder diyecektin ama demedin...Yalnış anlamayın merakımdan soruyorum.
Ek: Unlocker ile silmeyi deneyerek zararlının hangi dosyayla ilişikte olduğuna bakın.
baris57o file çoktan vardı kasper deniyim dedim kurdum virüsArkadaş cevabı vermiş zaten. :)
Mustafa@PCBir kaç soru daha gerekli :)dosya girdikten sonra kasper kuruldu kurarken update yaptı açılır açılmaz da quick scan yaptı1.O dosya kasper kurulu iken mi girdi yoksa o dosya girdikten sonra mı kasper kuruldu ?
2.Kasper güncelleniyor muydu ?
Edit: kasper yerine kaper yazmışımSon Düzenleme: baris57 ~ 13 Haziran 2009 18:53
halflife2gmanDur tahmin edeyim piRe_ Outpost Security Suite halleder diyecektin ama demedin...Valla aklıma bile gelmedi. Sadece o zararlı pc ye girerken Kasper ne yapıyordu onu merak ettim. Birde taratmasaydı o zararlıyı hala bulamayacakmıydı.Ben mesajı değiştirene kadar cevap gelmiş. O halde önceki antivirüsünüz neydi diye sorayım. Bir suçlu bulacağız ya...
saol önceki antiviriüs avg free 8.0 di