yaw arkadaş bu wmp 11 de repeattttt tuşu yok mu..ne biçim iştir yaaaa.yoksa ben mi bulamıyom...
wmp 11 de tekrar
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj
ufuliyaw arkadaş bu wmp 11 de repeattttt tuşu yok mu..ne biçim iştir yaaaa.yoksa ben mi bulamıyom...Bu ne biçim soru sorma şeklidir.. Ne biçim iştir.. Koskoca wmp11'de repeat tuşu mu olmayacakmış.. Hay Allah olamaz ki ama sen bulamamışsın..
Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 21 Mart 2008 13:08
OP Yıllanmış Üye
140 mesaj
bende o tuş yok..resim nasıl koyuluyo buraya...deyinde koyayımm..sırasıyla o gösterdiğin yerde rastgele modu var yinelemeyi aç tuşu var bu yineleme bi şarkı için tüm şarkılar bittikten sonra başa dönüyo orda o işe yarıyo sadece
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
ufulibende o tuş yok..resim nasıl koyuluyo buraya...deyinde koyayımm..sırasıyla o gösterdiğin yerde rastgele modu var yinelemeyi aç tuşu var bu yineleme bi şarkı için tüm şarkılar bittikten sonra başa dönüyo orda o işe yarıyoTam olarak yapmak istediğin ne??
Sadece 1 şarkının sürekli, ard arda çalması mı??
Eğer bu ise 1 çalma listesi oluşturmalısın, sonra çalmak istediğin şarkıyı o listeye eklemelisin(sürükle bırak olabilir) ve belirttiğim buton'a basıp yinelemeyi açarsan şarkı bittikçe yeniden başlar ve istediğin olmuş olur..
OP Yıllanmış Üye
140 mesaj
dielim 100 şarkılık bi liste var..burda 27.şarkıyı tekrar tekrar çalmak istiyorumm..winapta varrr.bi kere bastığın zaman,şarkı listesi son şarkıdan sonra bi daha başa dönüyo(repeat all)..iki kere tıkladığın zaman da dielim 50 .sırada ki şarkı çalıyo (repeat track) ...bunu demek istiorummm..öle tek şarkılık liste yaparsam kim uğraşacak onla...koskoca mikrosoft düşünememiş mi bunu die soruyorum katibimmm
Son Düzenleme: ufuli ~ 21 Mart 2008 19:22