WMV

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
maskeli_bela_75
03-04-2010, 18:44   |  #1  
maskeli_bela_75 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
183 mesaj

Merhaba arkadaşlar.Ben win7 kullanıcısıyım.Powerpointte bir slayt yapıyorum ve slaytıma klip eklemek istiyorum.Bu klibi kendim Windows Live Move Maker ile yaptım ancak klibimi kaydettiğimde .wlmp olarak kaydediyor ve bende haliyle koyamıyorum.Ve benim o yaptığım klibi slaydıma yerleştirmem gerekiyor.Birkaç yol denedim ama olmadı.Bu konuda yardım edermisiniz?

Tolunay Kaymakçı
03-04-2010, 21:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
479 mesaj

Windows Movie Maker wmv formatında kaydediyor. Dosya>Bilgisayarıma Kaydet böyle olması lazım. Videoları wmv formatında kayıt ediyor.

maskeli_bela_75
04-04-2010, 19:19   |  #3  
maskeli_bela_75 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
183 mesaj

Evet Windows Movie Maker wmv olarak kaydediyor.Fakat Win7 de Movie Maker yok bu yüzden Windows Live Movie Maker kullanılıyor ve live movie makerde wmv olarak kaydetmiyor.
Arkadaşlar lütfen yardım edin Pazartesi gününe kadar yapmam lazım proje ödevi çünkü yoksa 0 alıcam.

Son Düzenleme: maskeli_bela_75 ~ 04 Nisan 2010 19:22
Recep Baltaş
11-04-2010, 17:17   |  #4  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj
Alıntı: maskeli_bela_75  
Windows Live Movie Maker kullanılıyor ve live movie makerde wmv olarak kaydetmiyor.
1. Fiil yanlış olmuş. Kaydetmiyor değil, ben kaydedemiyorum diyeceksiniz.
2. Bu başlığa bakınca insanlar neden konunuzu okusun? WMV gibi alakasız bir başlık yerine bütün Dünyadaki forumlarda olduğu gibi konunuzu anlatan bir başlık kullanın... 
3- Aradığınız kısım yazılımın en sağ kısmında yer alıyor. Publish ya da Yayınla seçeneği...