Arkadaşlar Ben Windows Vista Home Premium İşletim Sistemini Kullanıyorum Kasanın Alt Tarafında Bir Yazı Var Windows 7'ye Yükseltme Ücretsiz Diye...Acaba Garantiye Yollayıp Windows 7 mi Yüklesem Yorum Sizin Arkadaşlar...
Wnidows Vistamı Windows 7 mi ???
Bilgisayarını nerden aldın? Casper'dan aldıysan yaklaşık geçtiğimiz yıl eylül aylarında win7 yükseltme seçenekli kasalarını satışa sunmuştu casper.Eğer öyle bir kağıt varsa kasanın altında sana kargoyla işletim sistemini getirmiş olmaları gerekirdi. Eğer casper'dan almadıysan vistayı yok et.Vista'nın ne kadar sorunlu olduğunu tartışmaya hiç gerek yok.Win7 kesin çözüm...
Windows 7'ye geçiş ücretsizse geçmelisin.Vista'yla kalma bence:)
Arkadaşım vista özellikle sevice pack 2 den sonra sorunları gayet azaldı ve daha stabil çalışmaya başladı.
Hemde yükseltme işlemlerinde sorunlar çıkabiliyor.Bence eğer service pack 2 yüklediysen böyle kalabilir ama yok ben vistadan memnun değilim dersen başka çare yok.
Oldumu şimdi ? Soru mu yani bu ? :)
Windows 7'ciyiz biz :)
Ayrıca garantinin yükselteceği sürüm %99 Windows 7 Starter olur. Windows XP bile daha iyi :)
Uğraşma garantiyle format atmayı biliyorsan git köşe başı CD'cisine ver 5-10 TL Windows 7 CD'sini al. Yükledikten sonra bana forumdan pm at Crack yollarım burdan paylaşım yasak :)
Siz böyle gizli gizli crack atarsanız bu forumun korsanlardan arınması pek de kolay olmaz gibime geliyor!
Ben yollamayınca korsan alımı engellenecekse atmayalım ? Amacım iyilik... Üreticiyi baltalamak değil. Lazım olduğu zaman PM geliyor yolluyorum istersen sanada yollarım :)
windows 7
windows xp den doğma
windows vista dan olma
;)
yani windows xp gibi ram sıkıntısı olmaz ve vista gibi görünüşlü