Wolfteam Lag-Bekleme-Kasma Problemi

xRay97
10-02-2011, 00:36   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
506 mesaj

Merhaba Arkadaşlar.
Birkaç Gündür Başıma Gelen Bir Sorunla ilgili araştırmalar yapmama rağmen çözümünü bulabilmiş değilim. Sorunum Severek Oynadığım Wolfteamda Başıma Gelen Bekleme,Lag ve Kasma Sorunu.

Sorunlar Şöyle Gerçekleşiyor.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Oyuna İlk Başta Açarken Hesap Bilgilerini Yazdıktan Sonra 45 Saniye Sonra Server Listesine Ulaşabiliyorum.

*Serverlerden Birine Girdikten Sonra Odada Oyuna Girerken En Az 1.30 Dk Kadar Bekliyoruz Biz Girene Kadar Oyundaki İlk Kan Rekoru Kırılıyor.

*Oyunda Kazanılıp Veya Kaybedilip Round Yani Oyun Bitince O Genel Skor Tablosu Gelene Kadar 40 Sn Geçiyor Ve Biz Tabloyu Onaylana Kadar Onlar Tekrar Oyuna Giriyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyunda Oynarken:
Arada Bir Böyle Yogun Takılmalar Sonucu Adamlara Ördek Oluyoruz Ama Onun Haricinde Oyun Oynarken Pek Bir Şikayetimiz Yok.

En Önemlisi:
Aynı Oyunu 5-6 Ay Önce Oynarken Hiçbir Sorun Olmaksızın 1024x768 Çözünürlükte Detay Seviyesi Orta Ayardayken Kasmadan Oynar İken Şimdi 800x600 Çözünürlükte Düşük Seviyede Rahatça Oynamak Mümkün değil.

Sistem:
*10.02.2011(Bugün) Format Atıldı
*Driverler Kuruldu.
*Nvidia(Güncel Olmayan) Ekran Kartı Sürücüleri Kuruldu.

*Anakart Sürücüleri Kuruldu.

Sistem Özellikleri:
Intel Celeron D 336 2.94 Ghz İşlemci (Overclock Etkin)
Msi 478 Pin Anakart
512 Mb DDR Ram (Oem)
Nvidia FX5500 Ekran Kartı
Seagate 160 GB 7200.7 RPM Harddisk

Sistemde Kurulu Programlar.
Game Boostr.
Windows Live Messenger 2010
CCleaner
TeamSpeak
Wolfteam
Firefox

İnternet Hızı:10 Mbit
İnternet Türü:Fiber İnternet

Başka Hiçbir Program Yüklü Değildir.

Nedenini Veya Çözümünü Bilen Arkadaşlar Konudan Yardım Ederlerse Sevinirim :)

Son Düzenleme: xRay97 ~ 10 Şubat 2011 00:55
xRay97 bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
One-X
10-02-2011, 00:48   |  #2  
One-X avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
468 mesaj

Lag Sorunu Net'in yavaşlığından kaynaklanıyor olabilir.
Sistem bana pek iç açıcı gibi gelmedi oyun istediği sistem ne kadar?

xRay97
10-02-2011, 00:56   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
506 mesaj

İnternetden Olduğunu Zannetmiyorum

HFG
10-02-2011, 13:36   |  #4  
Üye
84 mesaj

ekran kartın sınırı o oyun için fx5700 seninki ekran kartı yüzünden bendede eskiden fx5500 vardı ve oynuyamıyodum

atakan44
16-12-2011, 23:42   |  #5  
atakan44 avatarı
Yıllanmış Üye
102 mesaj
Alıntı: xRay97  
Merhaba Arkadaşlar.
Birkaç Gündür Başıma Gelen Bir Sorunla ilgili araştırmalar yapmama rağmen çözümünü bulabilmiş değilim. Sorunum Severek Oynadığım Wolfteamda Başıma Gelen Bekleme,Lag ve Kasma Sorunu.

Sorunlar Şöyle Gerçekleşiyor.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Oyuna İlk Başta Açarken Hesap Bilgilerini Yazdıktan Sonra 45 Saniye Sonra Server Listesine Ulaşabiliyorum.

*Serverlerden Birine Girdikten Sonra Odada Oyuna Girerken En Az 1.30 Dk Kadar Bekliyoruz Biz Girene Kadar Oyundaki İlk Kan Rekoru Kırılıyor.

*Oyunda Kazanılıp Veya Kaybedilip Round Yani Oyun Bitince O Genel Skor Tablosu Gelene Kadar 40 Sn Geçiyor Ve Biz Tabloyu Onaylana Kadar Onlar Tekrar Oyuna Giriyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyunda Oynarken:
Arada Bir Böyle Yogun Takılmalar Sonucu Adamlara Ördek Oluyoruz Ama Onun Haricinde Oyun Oynarken Pek Bir Şikayetimiz Yok.

En Önemlisi:
Aynı Oyunu 5-6 Ay Önce Oynarken Hiçbir Sorun Olmaksızın 1024x768 Çözünürlükte Detay Seviyesi Orta Ayardayken Kasmadan Oynar İken Şimdi 800x600 Çözünürlükte Düşük Seviyede Rahatça Oynamak Mümkün değil.

Sistem:
*10.02.2011(Bugün) Format Atıldı
*Driverler Kuruldu.
*Nvidia(Güncel Olmayan) Ekran Kartı Sürücüleri Kuruldu.

*Anakart Sürücüleri Kuruldu.

Sistem Özellikleri:
Intel Celeron D 336 2.94 Ghz İşlemci (Overclock Etkin)
Msi 478 Pin Anakart
512 Mb DDR Ram (Oem)
Nvidia FX5500 Ekran Kartı
Seagate 160 GB 7200.7 RPM Harddisk

Sistemde Kurulu Programlar.
Game Boostr.
Windows Live Messenger 2010
CCleaner
TeamSpeak
Wolfteam
Firefox

Başka Hiçbir Program Yüklü Değildir.

Nedenini Veya Çözümünü Bilen Arkadaşlar Konudan Yardım Ederlerse Sevinirim :)

ekran çözünürlüğü hariç bendede aynısı oluyıor ekran cözünürlüğü 1280/1024 mesela adımı ayzıyom entere basıyom rahat 1 dk da ancak geliyor kamp 2 lerde filan takılıyom bence var ya benden sana uyarı kamp 10 dan aşağı kampı seç artık bende öle yapacam ben öğrenciyim az bilgisayar oynarım oynadımmı hakiki oynarım ama wolfteamde 10 sanyelik bir yere gideceğime ben 30 saniyede gidiyorum bazen kendi kendime ölüyorum büyük bir ihtimal bende lag olams sorunu var bu arada virüs programım microsoft security essestianls iyimi sürümü 2008 servise pack (3)
saygılar yeşil oda kuruyom gelen gelsin haykırma mesajındna yazacam iyi oyunlar x.d

kingdray
20-02-2012, 21:53   |  #6  
Taze Üye
18 mesaj

arkadaşlar bu sorun bendede var ama nedenini bilmiyorum 1gb ekran kartı var.bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

atakan44
09-08-2012, 01:13   |  #7  
atakan44 avatarı
Yıllanmış Üye
102 mesaj
Alıntı: kingdray  
arkadaşlar bu sorun bendede var ama nedenini bilmiyorum 1gb ekran kartı var.bilgisi olan varsa paylaşsın lü

kingdray diğerk onuya yazdım ordan oku :DD