Sevgili arkadaşlar,
Yıllardan beridir bilgisayar vede word kullanırım hiç bu kadar aciz duruma düşmemiştim..Bir de word kullanmayı bildiğimi sanıyordum...meğer kullandığımı bildiğimi sanıyormuşum
Şimdi gelelim soruma..Notebook da Office 2002 ve ilgili programları yüklü..Cuma günü word de bir proje hazırlıyorum, işler bitti kontroller filan tamam print edeceğim şirketin logosu olan ve üst başlık şeklinde sayfanın sol üst köşesinde çıkan logolar yok olmuş..boş bir çerçeve görüyorum..uğraş didin yok bir türlü resimler gelmiyor ekrana..neyse dert etmedim memory stick ile başka bir makinaya taşıdım,o makinada da office 2002 yüklü açtım dosyayı print prewiev, aa herşey görünüyor çıktı da sorun yok..allah allah ne var bendeki word de derken işe daldık unuttum..sonra başka bir dosya ile uğraşırken yazı arasına bir organizasyon şeması eklemem gerekiyor..ekranın altındaki ikona basınca basit bir şema yerleştirebiliyordum eskiden..ne gezer tuhaf bir yazı yapıştırıyor sayfaya..ara tara yok yok yooook..bulamadım derdi nedir.işler kaldı pazartesiye.
Arkadaşlar ne olur şu işe bir el verin..maymun etti beni bu word..bakın şöyle yazılar çıkıyor şema yerine ve logo yerine
{ HYPERLINK "0808_eHeader_but-go%5b1%5d.gif" } Bu şirket logosu yerinde görünüyor
{ SHAPE \* MERGEFORMAT } Bu ise sayfaya eklemeye çalıştığım organizasyon şeması (diyagramı) yerinde görünüyor
İlgilenen arkadaşlara peşinen teşekkürler.