Bir ödev ile ilgili yardıma ihtiyacım var.Word da tablo içinde otomatik toplamanın nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
Word ile ilgili acil yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Böyle bir özellik var mı bir yerden mi duydun yada senin özel isteğin mi bu.Böyle bir özellik Excel'de var da tam olarak ne yapmak istiyorsun.
evet bu özellik excelde var işlemini excelde yaptıktan sonra word belgesine çevirebilirsin sanırım bunu yapan bazı prgramlar var ama adlarını bilmiyorum
Kardeş ben ne dedim..Benim cevapla senin cevap arasında bir fark göremiyorum.
alıntı:
Gönderen : varisler3evet bu özellik excelde var işlemini excelde yaptıktan sonra word belgesine çevirebilirsin sanırım bunu yapan bazı prgramlar var ama adlarını bilmiyorum
Tablo menüsünü tıkla/Formül... tıkla işlem tamam
Ama tabiiki değerler girildikten sonra bu işlemleri yap
Sonuç: Wordde de formül kullanılabiliyor.
Haydi kolay gelsin...
Birşey daha ekleyeyim bunun için biraz ingilizce bilmen gerekiyor çünkü formülü ingilizce kabul etmekte
Haydi kolay gelsin...
ya bu bana ödev olarak verildi.Bunu excelde yapmasını bende biliyorum ama bana wordda lazım. Tabloda sayı yazdıktan sonra formülu tıklayınca sana toplam sonucu veriyor.Ama sayıları değiştirdiğimde toplam sonuç otomatik olarak değişmiyor.Bana otomatik değişen formulü ayarlamam lazım
Banada atelyede ödev verilirdi ama ben ağ üzerinden arkadaşlarınkini alıp kendime göre uyarlardım...
Bence sende öyle yap...
alıntı:
Gönderen : qwerqya bu bana ödev olarak verildi.Bunu excelde yapmasını bende biliyorum ama bana wordda lazım. Tabloda sayı yazdıktan sonra formülu tıklayınca sana toplam sonucu veriyor.Ama sayıları değiştirdiğimde toplam sonuç otomatik olarak değişmiyor.Bana otomatik değişen formulü ayarlamam lazım
Sanırım bana yazıldığından, yazıyorum...
Sizin yardım isteğinizi okuyunca Bilgisayar Öğretmenliğinde okuyan birisi olarak benim müstakbel öğrencilerimin de böyle bir problemle benim başıma geleceklerini düşünerekten bilgisayarımda Word2000 i açarak tablo menüsünden Formül... (aynen böyle abicim ya da ablacım) gözüme çarptı Sanki ben buradayım diyordu... daha yazarım ama pek vaktim yok.. kusura bakma
Bu arada, bahse girerim sizin bilgisayar hocanız Bilgisayar Öğretmenliği mezunu değildir...(bahsi kaybedeceğimi biliyorum şöyle bir söz vardı değil mi?: kumarda kaybeden ...
Haydi kolay gelsin...