worda veya excell'e yapıştır dediğimde bozuk atıy

LeroanZ
20-01-2010, 02:02   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
164 mesaj

arkadşlar bir siteden:

[ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
Am                   D   C                   D  Yillar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu  Am               D   C                   D  Kader gibi istemeden bu kalp seni unutur mu       ( G                      D    ( Bir hasretlik yüzün vardi    (                     C                      D    ( Içinde bir hüzün vardi söyleyecek sözüm vardi  A ( C                   Bm                      Am    ( Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu    (                 D    ( Kalbim seni unutur mu     Am                  D   C                  D  Anlami yok tüm sözlerin sensiz geçen gecelerin  Am              D   C                   D  Yasanacak senelerin bu kalp seni unutur mu     G                      D  Bambaska bir halin vardi                      C                     D  Farketmeden beni sardi benligimi benden aldi  C                   Bm                      Am  Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu                   D  Kalbim seni unutur mu     Am                 D   C                   D  Bana aski veren sendin sonra alip giden sendin  Am                  D   C                   D  Yollargimiz ayri derdin bu kalp seni unutur mu     G                   D  Oysa düslerim baskaydi                      C                      D  Birden bire yarim kaldi benligimi benden aldi  C                   Bm                      Am  Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu                  D  Kalbim seni unutur mu     Am                   D  C                D  Hergün aksam yastigimda üsüyorum yoklugunda  Am                D  C                   D  Yasiyorum boslugunda bu kalp seni unutur mu     TEKRAR A
kopyalayp worda veya excelle attığımda akorlar ( am, d filan ) bi önceki harflere kayıyor bunu nasl engellerim düzeltirim ?

kopyalı hali:
[URL=http://img62.imageshack.us/i/112ofp.jpg/][/URL]

Son Düzenleme: LeroanZ ~ 20 Ocak 2010 02:06
LeroanZ
20-01-2010, 02:14   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
164 mesaj

çözsem daha iyi olacak gibi bir dünya akor var :D

LeroanZ
20-01-2010, 02:18   |  #3  
OP Yıllanmış Üye