nERASERs sormuş:
Belirtmiş olduğumuz üzere dizüstü bilg.kullanıcısıyım. Bilgisayarımda WoW oynamak istedim ancak kurulum CD'sini çalıştırdığımda işlemcimin yetersiz old. gösteren yazı çıkınca epey şaşırdım.Üstüne daha sonra tekrar denemelerimde bazılarında bu yazının gelmediğini gördüm.Minimum sistem iht. olan
PIII 800 bu sistem tavsiyede edilmesede çalıştırabilmektedir. Masaüstü ve dizüstü kullanılan işlem teknolojisinin farklılık gösterdiğini bilmekteyim ancak bu kadar ciddi farkın old. bilmiyordum.O yüzden işlemcimin yetersiz oluşu normal karşılamalı ya da vista kaynaklanan gereksiz msj old. düşünüp oyunu kurmalımıyım yoksa uyarıya dikkate alıp oyunu kurmamalıyım.
ÖZETLE:
1:)Oyunu kurmam durumda WoW ciddi bir yavaşlama ya da laptop da sorunlar yaşarmıyım.
2.)İşlemcim neden gerekli sistemin üstünde bir sistem varken bu uyarıyı almaktayım.
3.)Bu uyarı yazısının çıkması Vista'dan kaynaklanan basit bir hatadan ibaret olabilir mi?!?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Acer Aspire 5920G LAPTOP
Intel C2 T7500(2.2 GHz 800 MHz FSB,4 MB L2 cache)
15.4"WXGA Acer CrystalBrite LCD (8ms/220-nit)
NVIDIA GeForce 8600M GS 256MB (1024 Yükseltielebiliyor)
2GB DDR2 667MHz RAM
160 GB HDD 5400Rpm
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.1)