evt arkadaslar yukarda belırtıgım gıbı wpa şifresi çözülebiirmi tesekkurler
wpa şifresini çözmek mümkünmüdür çözüldü
Bence ağ şifresi kırmayın yasal olarak keşfedilirseniz büyük cezası var.Zaten airocrack-ng ile kırılamaz wpalar..Daha çok essid numarası(tabii gizlenmemişse) bulunup o numara üzerine algoritmanın çözme adımları uygulanmalıdır...
Beleş net istiyorsanız;
Bu tür bir anten yapıp bilgisayarınızın ethernet çıkışına bağlamanız önerimdir.Yaklaşık 7-8 mbit hız yakalıyosunuz.Hatta 20 mbit hız yakalayan bile olmuş...
Kolay gelsin...
çok saol kardeşim bende 3 kilometrelik comfast 30g wireles war ama 3 kilometreyi almak için önünün açık olması gerekiyor binalar bitişik olduğu için tam olarak yararlanamıyorum wirelesimden enteresan olan wirelesimi dışarı çıkarınca 1 tane bile ağ bulamıyor ama içeriye koyduğumda yaklaşık 30 tane wireles ağı buluyor anlamış değilim yinede saol bilgilendirdiğin için
3 kilometrelik comfast 30g wireles kardeş bu cihazın benim bildiğim belirli bir kablo mesafesi çok önemli kablo nekdar kısa olursa verimde okadar artıyor .bende bir wifi adoptör kullanıyoyorum. kablosunu uzattığımda çekim gücü azalıyor, ama orjinal kablosunu takınca sorun yok .ayrıca ben bir wpa şifresi kırdım :) bunu windowsda yapmak çok zor backtarck 5 kullanmalısın biraz zor ama olayın içine girdiğin zaman zevkli.Linux kullanmayı biliyorsan sıkıntı yok ama bilmiyorsan sıkıntı çok . doğru kotlamalar ve bunada ilave güzel bir wordlist e ihtiyacın var .şimdiden kolay gelsin :)