http://www.portalmixxx.com.tr.tc ewt arkadaşlar sizleri siteme bekliyorum umarım beğenirisniz birde ufak bir yorum yaparsanız sevinirim nası olmus neler ekleme gerekir fln
WwW.PoRTaLMixXX.CoM.TR.TC bole ortaya karışık bişi
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sitene baktım güzel bir site olmuş hayırlı olsun. tasarım hoşuma gitti. ama sağdaki reklamdan dolayı sayfa tam oturarak gözükmüyor. yani aşağıdaki sütundan sayfayı kaydırmak gerekiyor bu da bana göre güzel değil. ve tabiki sınırlı bölüme ulaşmaya çalışıyorsun yazısı üye olmadan örneğin download bölümüne girilmiyor bu kötü bence. bir de popup engelleyicisi olmayan için can sıkıcı durum popup. bunun dışında bana (-) bir yön gözükmedi. umarım yanlış anlamazsın eleştirimi.
yoo saol eleştirin için teşekkür ederim o sağdaki pop up ı kaldırınca lycoos tan uyarı aldım bir daha yaprsam tüm içeriği siliceklerine dair yani onda benim yapacağım birşey yok o host u aldıgım(beleş host) yerden kaynaklanıyor download bölümünün kısıtlı olmasının sebebebi caydırma amaçlı bazı kişiler download bölümüne direk linki kendi sitelerine veriyorlar şimdi link verseler dahi yine benim sitemde erişim izni yok bölümü çıkıyor ama eleştirin için saol
kardeş ellerine sağlık güzel site olmuş...
site güzel e yavaş yavaş düzeltir sorunları arkadaşım teşekkürler
Eline sağlık çağdaş güzel olmuş gerçekten....
saolun arkadaşlar da işte bi paralı host alıyım şimdi ole hallolacakkk herşeyy bu lycoostan bıktımm bana gore deıl bu lycooos
bencede güzel, tebrik ederim.
çok iyisin. tebrikler. ayrıntı: sağ üstteki saat çok şık - kayan saniye çok hoş. sol üstteki hacker.net kaymasa yerinde kalsa ya. kafa karıştırıyo. vakit ayırıp destek olmak için üye oldum. aktivasyon mailim gelmedi ama, aktivasyon linki koymuşsun ordan aktive ettim. bu güzel siteye güzel bi hosting lazım. kolay gelsin.
Tebrik ederim biraz daha özenle daha da iyi yerlere geleceğine eminim...
Başarılarının devamını dilerim...
Başarılı bir uygulama olmuş ...
modülleri güzel ayarlamışsınız ...
iyi günler ...
arkadaşlar gerçekten çok sağolun aslında bu siteyi kendimi geliştirmrk amaçlı açmıstım hiç böle iyi tepkiler alabileceğimi düşünmedim doğrusu gerçekten teşekkürler şimdi doğru dürüst ucuz bir host arıyorum (murat senin bildiğin bir host sağlayıcı vardı sanırım) ozmn sitenin içeriği tamamen oturacak ve daha iyi hizmet vermek için elimden geleni yapacağım
GÖrüşürz seninle ..Valla doğruyu söylemek gerekirse b usite hosting i hakediyor..YAZık olru bu emeğe..
abi walla biras elimizi cebimize atcazz artıkkk
çok amatörce bir site ve bunuda unutma. hiçbir hacker kendine hacker demez ve .com.tr.tc uzantılı domain almaz.Sadece kendi kendini tatmin ediyorsun bu dediklerim sana ağır gelebilir ama ben gerçekleri söylüyorum. Türkiye'nin İlk ve Tek Hacker Sitesi www.Hothackers.Com 'u takip etmeni diliyorum.
aman destek olmayın köstek olun ve benimki daha iyi deyin. türk milleti işte bu kafa değişmez arkadaş. şuraya bak hacker kendine hacker demezmiş, şöyle domain almaz böyle yapmaz. yuh yani hackerliğinde mi etiği var??? ahlakı olmayan bu işin etiği mi yazıldı? sitedeki başlıklara bir bakın. webhacking, kendi virüsünüzü yapın, irc hacking, crack, serial, gövde gösterisi, e-mail adresi ele geçirme, phishing fake yöntemleri falan filan. benim sözlerim de sana ağır gelmiştir umarım!!!!!!
arkadaşım biliyorum hiçbir hackerin kendien hacker demiceni ama hackerlerda kendine site yaprsa ole mıllete gövdew gösterisi yapmaz bunuda bılmenı ıstııom hackerlar kendı işlerine yarayan bılgıyı alıp cekergiderler o senın dedıgın lamerlıge gırıo
ewet arkadaşlar artık siteye WwW.PoRTaLMixXX.CoM.TR.TC dende ulaşabilirsiniz!!! hacker23 reklamı zor oluodu uyede cekmıodu fazla desitim birascıkkkk[ama yok ben hacker23u sevdim derseniz ordanda girebilirsiniz]
walla bende öğle düşünüyorum ama xler biraz falzamı kaçtı neee???
Arkadaşlar Siteme 2 Download Editörü , 2 Makale Editörü , 3 Haber Editörü ve 5 Forum Görevlisi Arıyorum İlgilenenler Varsa Benle İletime Geçerse Sevinirim.
email: cyildirim89@yahoo.com