Böyle iyi bir güvenlik yazılımın sonunda Türkiye'ye getirilmesine çok sevindim
www.antivir.com.tr yayında!
Antivir (Avira) gercekden cok iyi bir antivirus. Ama malesef anlatamiyorsunki kimseye bilir bilmez Avast, Nod32 cok iyimis yorumlar tarasalar o pcleri neler cikacak farkinda degiller. Bu aslinda Kaspersky icinde gecerli malware, spyware konusunda kaspersky yetersiz.
Her teste 1 yada 2 ci gelen üstelik bedava olan bir Avirayi tavsiye ettigine pisman ettiriyor arkadaslar.
Bedava olan ürün basit koruma içeriyor ki, o bile ücretli diğer yazılımlardan üstün, Avira'nın ürün yelpazesi çok geniş aslında. Adamlar o kadar uzmanki diğerlerinin parayla sattığı özelliklerde ürünü ücretsiz veriyor, ücretli ürünleri ise rakipsiz bence.
ewet bende antivir kullandım çok güzeldi ama anlamadıgım bir sorundan dolayı kaldırmak zorunda kalsım (ama gercekten güzel program)
Bence Pekte İyi Değil.Fazlasıyla YanlıŞ Alarm Veriyor.
Selçuk İslamoğluBir de Türkçe olsa artık :)bende Türkçe sitesi açıldı diyince bir an için heycanlamıştım
Arkadaşım hangi antivirüs Türkiye'ye gelir gelmez Türkçe ürün çıkardı, en az 2-3 yıl sonra Türkçe versiyon çıkardılar. Ayrıca NOD32 gibi yama kullanacağıma ben ingilizce kullanmayı tercih ederim.
Arkadaşlar kise bomba atmadan edemiyorsunuz.Kaspersky Paralı sürüm ile Norton Antibot birde yanına ZoneAlarm Firewall al sana mükemmel bir güvenlik serisi.Bunu ancak Nod32 Avira ve Avgyi toplayarak yapabilirsin.Yanına birde firewall kurman lazım tabi.