Merhabalar benim sorunum özellikle www.deviantart.com sitesiyle ilgilidir.. Bilen bilir Deviantart sitesi gerek photoshop gerekse fotoğrafçılıkla ilgilenen insanlar için bulunmaz bir nimettir ve ben bu siteye ne yaparsam yapayım evden rahat bi şekilde giremiyorum IE8, IE9, firefox, Opera ve Chrome dan denememe rağmen siteye çok geç bağlanıyor ve bağlandığında da anasayfadaki thumbnailsler yani küçük resimler açılmıyor yada çok bekleyince 2-3 tanesi açılıyor yada resmi görmek için üzerine tıklayıp büyük ekranda görmek gerekiyor... bilgisayarıma format attıktan sonrada denedim, windows firewall kapalıykende kaspersky internet security 2011 kapalıykende denedim olmadı hatta bunlardan izin verdim yine olmadı.. java ve flash playerı kaldırıp yeniden yükledim yine olmadı.. kullandığım tüm tarayıcılarda da resim göster, java console ve flash playerler ilgili izinler verildiği halde her defasında hüsrana uğruyorum :(
sitesinde printscreen mevcuttur ordanda bakabilirsiniz. bu arada dns de deiştirdim gerek google ın dnslerini gerekse open dns yada netten bulduğum bazı dnsleride denedim hatta devinart ın iplerini kendi host dosyama ekleme olayınıda denedim ama yok bir türlü thumbnails göstermeme sorununu aşamadım ve bu sorun sadece evimdeki masaüstü pc de var işyerinde rahatlıkla görebiliyorum ve hiçbir sorun yaşamadan sitede surf yapabiliyorum :(( ben nerde hata yapıyorum lütfen bana birisi yardımcı olsun çıldırmak üzereyim :(((( (hem xp hem win 7 de bu sorun var)
Sistem özellikleri
intel i-5 işlemci ve buna uygun Gigabyte anakart,
6 gb 1333 mhz kingston DDR3 ram,
1 TB hdd
Palit Gforce 9800GT 1 GB ekran kartı
Xslince kasa
Xp 32bit ve Win 7 Ultimate 64bit işletim sistemi
Samsung BX2350 LED monitör
klavye, mouse, ses sistemi
ADSL : TTNEt 8MBit e kadar sınırsız.. (Gerçek hız 4MBit)