Arkadaşlar ben www.yokyox.com'dan bir alışveriş yapacağım.Çünkü burada çoğu yerde bulamadığım bir hoparlör var.Acaba bu site güvenli midir?Daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı?
www.yokyox.com güvenli midir?
siteye giremiorum, ya bende yada onlarda bi sorun var. ama adını daha once hic duymamıştım, bu arada senin aradıgın ürün neyki?
gittigidiyor, exa, gold, mavibilgisayar, gigatek, hepsiburada gibi yerlerden alış-veriş yapmanızı tavsiye ederim..
XxXDaRKoXxXgittigidiyor, exa, gold, mavibilgisayar, gigatek, hepsiburada gibi yerlerden alış-veriş yapmanızı tavsiye ederim..kendini rikse atmana gerek yok... arkadas hepsini yazmıss
Bence de kendini riske atma. Fiyatlar vs. pek güvenilir gelmedi.
Ben gold.com.tr den alisveris yaptim,3 kere arizali urun gonderdiler,25ytl lik urun icin , 80ytl kargo odedim,
yokyox.com dana 120ytl lik bir urun aldim arizali cikti,ucretsiz iade ettim jest olarak 180ytl lik bir ust model urun gonderdiler,yokyox.com cok kaliteli satis yapan bir firma bence alisveris yapabilirsin,faturalari Transdata olarak geliyor,yaptigim arastirmada ithalatci ve bircok firmaya (Teknosa,Bimeks,Vatan,Darty,Tekmar..) urun ithal ediyor,ayricada Compusa nin turkiye temsilcisilermis.Kisacasi saglamlar.