Arkadaşlar deneyin yapıldıgı odadan kaçıyorum kaçtıktan sonra işte resim
Buraya gereken şeyi koyuyorum ileride kapı açılıyor..
Sonra burdaki asansörden çıkmam içinde aynı parçayı istiyor..
Sanırım parça yukarda
Fakat yukarı çıkamıyorum..:(
Arkadaşlar deneyin yapıldıgı odadan kaçıyorum kaçtıktan sonra işte resim
Buraya gereken şeyi koyuyorum ileride kapı açılıyor..
Sonra burdaki asansörden çıkmam içinde aynı parçayı istiyor..
Sanırım parça yukarda
Fakat yukarı çıkamıyorum..:(
ilk resimde koydugum parça için kutuyu kullandım sonra kapı açıldıktan sonra oraya gidiyorum kutu fln yoq yukarı çıkmak için sonra gidip diğer taraftaki kutuyu alim diorum kapıdan geçmior kapının alt kısmına takılıyor..
başka çözüm varmı?
Kutu kapıda takılı kalcak ve kapı açık kalacak sende poweri alıp kapıdan geçeceksin
http://rapidshare.com/files/237599659/Wolverine.rar
Full save dosyası takıldığın yerde kullanırsın:)
teşekkürler arkadaşlar sayenizde hallettim:)
Arkadaşlar uzun zmndır oynamıyordum..Dedim oynim bitirim:D
Şurda takıldım sanırım kapıyı açmam gerekio ama ben bitürlü açamadım..
Yardım ederseniz çok makbule geçer...
arkadaslar bende bu bölumun sonunda bı adam war elınde sılah olan bana yukardan ateş edıyor we bı turlu yanına çıkamıyorum orayı gecen warsa yardımlarınızı beklıyrum iyi gunler...
arkadaslar bende bu bölumun sonunda bı adam war elınde sılah olan bana yukardan ateş edıyor we bı turlu yanına çıkamıyorum orayı gecen warsa yardımlarınızı beklıyrum iyi gunler...yanına çıkmayacaksın, o sana roket attığı sırada z tuşuna basarak roketi ona geri geri yollayarak onu imha edeceksin
Arkadaşlar uzun zmndır oynamıyordum..Dedim oynim bitirim:Daynı sorun bende de var. bilenler bir yardım etsin lütfen. orada roketli adam filan yok sadece lazerli taramalı makineler var.
Şurda takıldım sanırım kapıyı açmam gerekio ama ben bitürlü açamadım..
Yardım ederseniz çok makbule geçer...
hey bay lar bayan lar kimse yok mu ilgilenen ?
benim sorunun çözümünü bilen kimse yok mu ?
kardeş orda resmin sağ yukarısında küçük bir havalandırma deliği var oraya zıplayıp ordan geçmen lazım.kapı açılmıor
merhaba arkadaşlar bende buyuk bi kanal var araclar var dörttane orayı gecdikden sonra konturol külesi suyu salıyor ve koşarak gidiyorsun ileride araclar var e q tuşuna basıyosun araca atlıyor dördünçü aracdan sonra bir arac var elinde silag var üstüne zıplayamıyorsun adamın aracın önüne zorla geciyorum zıplayarak aracada binmeye çalışıyorum ama olmuyor gecen varsa yardım lütfen
arkadaşlar bende bir yerde takıldım africa bölümü her yeri geçtim ama 3 tane heykel gibi bişey var kolu çevirinçe heykeller öne geliyor ve elindeki şeyler açılıyor fakat geçemiyorum yardım edin lütfen...