arkadaşlar msnde böyle bir sorunum var msn konuşma penceresinde benim penceremde x ile y arkadaş yazıyor şu gündür bu yazıyı nasıl kaldırıcam. Valla sinirlerim bozuldu kimsenin görmesini istemiyorum bu arkadaş olduğum kişiyi
x ve y artık arkadaş oldu !
msnin ana mensünde x işareti var oradan
bnde ciddi cevaplıyorum ana sayfada kişilerin yazdığı sayfa. orada allta küçük x işareti var oradan kaldır
hee saol kardeş ben biraz açamiyimde de kafa buluyon sandım, ya dediğini yapamadım bari caps koyabilir misin
açami neymiş :D acemi olacak o :D google da arasanız bir sürü sonuç bulurdunuz :) benim cevaplamama zaten gerek kalmamış boş çıkmayayım dedim :)
çok sağolun arkadaşlar belki kolay birşey ama bazen insanın gözü göremiyor, böyle basit şeyleri. Evet Acemi, açami değil, cevaplar için çok tşkler çok saolun var olun
Bu yenilikler listesinin sadece msn penceresindeki görünümü kalkıyor. Bende kendi msn güncellemelerimin, değiştirdiğim resmin veya arkadaşlarımın görünmesini istemiyorum fakat yenilikler listesi seçeneklerinde, messenger sekmesi görünmüyor. Arkadaşlarınızın sosyal durumunu yönetin kısmında görünüyor ama kendi profilim için görünmüyor? Ayrıca, msn profiline eklemediğim halde, msn'den insanlar arkadaşım olarak profile ekleniyorlar ve ben tüm arkadaşlarımın görünmesini istemiyorum. Msn'den silmedende profilden yok olmuyor.Bu soruyu daha öncede sormuştum bilgisi olan var mı diye ama sanırım bir çaresi yok :(