Merhaba arkadaşlar işyerimdeki bilgisayar reset atıp duruyor. düne kadar iyiydi asus x1600pro ekran kartı pci-ex aldım ve taktım ne olduysa bundan sonra oldu daha driverini yükleyemeden restart attı pc.
ekran kartını çıkartıp çalıştırıyorum çalışıyor acaba sorun nerdedir yardımcı olurmusunuz?
PC özellikleri
P4 3,0 Gigabyte kl1slı gibi bişi anakart
512mb ram, kasa ve psu yeni daha 15 günlük pc
ekran kartı asus ati x1600pro
x1600pro mudur nedir reset sorunu
eski ekran kartinin suruculerini tamamen kaldirdin mi? bir de bios ayarlarini sifirlayip dene. yerine iyice oturdugundan emin ol.
eski ekran kartı onboard du devredışı bıraktım ve kaldırdım
yeni kartı taktım bilgisayar açıldı ve rastart atmadı x1600pro nun driverlerini yükledim yeniden başlatılsınmı dedi evet dedim yeniden başladı ve yine kendi kendine restart attı çıldırıcam ya bu ne böyle
teşekkürler bi deneyim olmazsa tekrar yazarım çok saolun
hatta anakart suruculerini de guncelle.
kardeş bende aynı ekran kartını kullanıyorum ama benim ram ekran kartını aldıgımda 512 idi. pc reset atmıyordu ama acayip kasıyordu işlemcim p4 2.4 hemen bir 512 ram daha aldım sorun duzeldi ama senin sorun ekran kartından pc ile uyumsuzluk olabilir aklıma baska birsey gelmiyor sen diğer arkadasın dedigi gibi tum suruculeri tekrardan yukle belki duzelebilir
evet bencede ekran kartın ile board falan uyumlu olmayabilir belki borad pcı-ex değil ondanda olabilir..