Arkadaslar bilgisayarımda X1650PRO 2 tane ekran kartım var ancak bunlar birbiriyle bağlantılı değil crossfire köprüsü için çıkış olmadığından Y-Dongle kablosuna ihtiyacım var bunu alabileceğim bir yer biliyor musunuz ya da aranızda satan varsa hemn irtibata gecmek istiyorum gercekten buna ihtiyacım var arkadaslar hiçbir yerde bulamıyorum lütfen yardım edin
X1650PRO Crossfire Y-Dongle
internette aratmanı öneririm..
internette de bulamadım ki online alısveris sitelerine baktım hiçbirinde bulamadım hatta birtanesinde X1650XT icin yazıyodu siparis ettim geldi köprü cıktı o da bi baktım ürün acıklamasında da Crossfire Bridge yazıyor elimde kaldı lütfen yardım edin...
X1650 PRO crosfire için köprüye ya da kabloya ihtiyaç yok.Ati nin güncel Catalyst 7.12 sürümünü türkçe dil seçeneği ile yükle ve menüden crossfire ayarlarını yap olay tamamdır.
Bu kabloyu Kadıkoy yazıcıoğlu işhanının oralardakı ikinci el piyasasında veya yazıcıoğlunun en altında bır bılgısayar hurdalıgı var orda bulabılırsın gıbı gelıyor bana.. Eger istanbuldaysan hemen kadıkoye gıdıp orayı didik didk etmen olacaktır.
Borga-xBu kabloyu Kadıkoy yazıcıoğlu işhanının oralardakı ikinci el piyasasında veya yazıcıoğlunun en altında bır bılgısayar hurdalıgı var orda bulabılırsın gıbı gelıyor bana.. Eger istanbuldaysan hemen kadıkoye gıdıp orayı didik didk etmen olacaktır.cumartesi günü ilk isim oraya gidip o kabloyu bulmak olucak:),
bir de catalyst icinde Crossfire seceneği acık yani crossfire acık görünüyor ama yani 2 kart arasında bir bağlantı olmadan cf nasıl olur onu aklım almıyor o yüzden bu kabloyu bulmam saart