XBOX 360 Back UP OYUNLAR?

asarcan
31-08-2009, 20:53   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj

arkadaşlar anlamadığım bir nokta var. malum xbox 360 lar dvd rom takılı oluyor ama piyasadaki oyunlara baktığımız zaman dvd ye sığmayacak büyüklükte oyunlarda mevcut. bu problemi hd dvd okuyucu almadan nasıl giderebiliriz yani oyunları 2 dvd ye bölerek mi yoksa dual dvd yani 8gb lık standart dvd okuyucuların okuyacağı dvd ler (nasıl bir dvd ise bende anlamadım) kullanarakmı?
teşekkürler...

Dioxid
31-08-2009, 23:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
334 mesaj

Şİmdi Xbox 360' a özel cıkacak olan Forza 3 benım bildigim kadarıyla 2 dvd olacak ve sırf 1 DVD'si grafik yüklü olacak....Asıl olan Oyunların DVD ye sıgmamasıdır..Belkide PC ye bu oyun o yüzden çıkmıyor olabilir..Aslında bu bir problem degildir....Oyun adına büyük bir gelişmedir.. DVD ye sıgmaması nasıl bir problem orasını anlamadım...Bence bir prb. degil.. Eger bu 2 DVD oyunları acmıyor diyorsan.. Xbox'a Chıp takılı ise bunun güncellenmesiyle cözülebilir ancak...
Ayrıca oyunların sıgmaması prob..Degil tam tersi Oyunlara verilen onca emektir..

asarcan
01-09-2009, 14:08   |  #3  
OP Yeni Üye
35 mesaj

aslında durumu tam anlatamadım... kısaca özetlemem gerekiryorsa elimde fw li xbox 360 var fakat 6.47 gb oyunlar var bunları nasıl dvd ye aktara bilirim veyahut ikiye bölüp oynama şansım nedir