merhablar. ben xbox 360 alıyorum elite 120 gb modeli. 3k yapmaması ve e74 almamam için napmalıyım. içerisinde fan desteği yapma planım var. usb güç kaynağıda kullancam yorumlarınız
Xbox 360 Elite Alıyorum
öncelikle yeni jasper anakartlı modellerde 3k sorunu yok denilcek kadar az ve senin alıcağın jasper model anakart son 1 senedir çıkanlar jasper ve xbox Türkiye'ye geleli 1 sene oldu. Ayrıyetten soğutmak için özel xbox360 aparatı var onu kullanırsın diğerini bilemicem (:
nedir o aparak yada dikdörtgen şeklinde takoz fan koysam, heatsinki abartarak sürsem olurmu bi faydası, PS 3 üm 3 yaşında canavar gibi, xboxumda o kadar yasarmı..
xbox ta yaşar arkadasım..xbox 360 sogutucu fan yaz cıkar googledan falan..5-20 derece arası bazı oranlarda azaltma yapıyor fan..ama tavsiyem cok uzuuuun saatlerce oynamaman..ve hava cıkıslarına vs dikkat etmen..ps3 e gore biraz daha narin alet maalesef..heatsink i abartarak sürmenin pek faydası olmayabilir daha cok içerideki hava akımını iyi saglamak gerekiyor diyebiliyorm bu yuzden sogutucu fan öneriyorum..heatsinkleride kontrol etmek lazım tabi arada..
teşekkür ederim bilgin için KPSS kitapları işimi görüyor hava sirkulasyonu için :)
takoz gibi kitaplar 5 tanesi yeterli oldu. hava sirkulasyonu süper.