arkadaşlar size 3 sorum war x box 360 elite nin fiyatı ne kadar acaba?+pc oyunlarının çalıstırıldıgı söleniyor dogrumu?ve 3.cüsü ps2 lerde cipler vardı xbox360 böle br sey warmı?
XBOX 360 ELİTE VE 3 SORU
Fiyatı türkiyeye gelirse 700 ytl civarı olur.pc oyunları çalışmaz.cipler konusunu bilmiyorum...
Şu anda fiyatlar çok yüksek...Biraz bekle Türkiye'ye adam gibi giriş yapsın XBOX360 Cornetto'dan kampanyaları var onlar bitsin falan öyle al...
Çipe gerek yok zaten FW ile halledilebiliyor..
elitelerin sıfırı 640 ytl idi stok bitince 2,ci elleri o fiyattan satılmaya başladı fakat600 ytl 2,ci elini şuan almak mantıklı cünkü artık arcadelere o fiyat istiyolar kardeşim elite güzel cihaz
Elite şu anda alınabilecek bir konsol değil doğru yolu bulup PS3 alın
ben xbox 360 alıcam fakat hd tv yok ama 19 inc lcd ekranım var acaba xbox 360 a takılabilir mi bilen arkadaslar varsa yardım lütfen
Elite can ciğer bi konsol bende var tavsiye ederim..
www.konsoldunyasi.com tüm xbox ve konsol çeşitlerim mevcuttur arkadaşlar
Yanmaması için dikkat et arkadasım ......
biri microsoft digeri sony.biri yazılım devi biri oyun konsulu devi kafa karışık bunlar birleşse daha iyi olmazmı ya ?
hepsine hayır. fiyatı 1000 tl.
ve ps3 fln tanımaz en kral konsol.
699 tl üstelık yanında ıkıncı joyıstık hedıye electroworld'de ..
ve versıyon yuklettıkten sonra sorunsuz kopya oyun calıştırmaya baslıyor...
bu versıyon yukletme işinede bı 70-80 tl vermek gerekıyor...
bence xbox wii ile ps3'ün birleşmesinden meydana gelen bır çocuk gibi ele alabılırız.:)))
atalarımızın dedıgı gıbı boynuz kulagı gecermış...
xbox ta ps3'ü ve wii'yi gecmiş....
eee işin içinde microsoft var....:)))))))
360 ve PS3 arasında kalan birinin karar vermesi çok zor oluyor. :D
360 ve PS3´ün birbirini geçme olayı yok aslında. :D
Farklı alanlarda geçiyorlar birbirlerini.Mesela LIVE sistemine PSN rakip bile olamazken 360 PS3 kadar geniş multimedya özelliklerine ve kullanıcı dostu bir arabirime sahip değil...