xbox 360 Elite de kinect ready nasıl yapabiliriz slimde kendiliğinden varda buna nasıl yapabiliriz yoksa yapamazmıyız bide fw atmak nasıl birşey fw siz alırsak fw yaptırıken para alırlarmı alılarsa ne kadar tutar parası kinect ready demi paralı olur yaptırırsam birde slim türkiyede satışa çıktımı çıktıysa ankarada hangi mağazalardan temin edebilirim
xbox 360 elite
ankarayı bilmem ama birkac yer verebilirim slim satan 600ve 655 tl den satıyorlar sahibinden.com da vs var bu siteler oralardan siparis verirseniz kargoyla 3 gün içinde gonderebilirlerç..slimde fw yok bildigim kadarıyla..fw siz alırsan fw için bir miktar para isterler tahminen 15-50 tl arası degisir..fw li alırsanız ban yerseniz live a baglanamazsınız bir daha onuda unutmayın..fw siz alırsanız da veya slim alırsanız da full orjinal oyun almak zorundasınız..kredi kartı vs kullanabiliyorsanız veya ailenizden birileri verirse size taksitli olarak orjinal oyun almayı daha mantıklı goruyorum hem butun sene oynayacaksınız hemde aylık ucuza gelecek. bakınız 80tl lik oyuna 8 taksit yaptırıp ayda 10 tl odemek gibi...
kinect ready denen şey sadece slim de var..elite i kinect e baglamak için extra bir ara kablo gerekecek ve kinect henuz çıkmadı diyebiliyorum ama alıcaksınız elite degil slim almanızda fayda var ki 600 655 tl fiyatları cok uygun..ben elite aldıktan 45gun sonra slim geldi aynı fiyata cok içimde patladı acıkcası...slim de kinect ready hazır tek gereken kinect aygıtını almak..yurtdısında 120 veya 150 pound diye biliyorum..fakat türkiyede 500 600 e bile satılabilir haberiniz ola.