arkadaşlar ben istemedende olsa fw li bir makineye sahip oldum.oncelikle buraya actıgım için ozur dilerim ama en acil ve cabuk cevaplar oyun konusunda geliyor durumum acil biraz..hediye geldi konsol ve annemin orj oyun ortalama 90-130 tl arası oldugunu duyunca geri werip fw siz alma düşüncesine karsı cıktı..ben bunu biryere goturup (atik elektronik vs) fw sini kaldırtıp eskisi gbi orjinal oyunlarla livedan keyfime bakabilirmiyim.ben fw li oynamak istemiyorum..orjinal oyun alsamda gold üyeligim olsada banlanırım diye biliyorum..fw yi kaldırtma şansım var mı..kaldırtırsam ban yeme olayım gidermi orjinal oyun + gold üyelikle.
Xbox 360 firmware sorusu
Bildiğim kadarıyla kaldırılamıyor.Bir şekilde geri verip FW'siz olanını almaya annenizi ikna etmenizi öneririm.Oyun fiyatlarının sadece ülkemizde böyle olduğunu,yurtdışından alışveriş edilerek bu fiyatın 3'te 1'ine orijinal oyun alınabileceğinden bahsedin.Ben yurtdışından alıyorum PS3 oyunlarımı artık mesela.LIVE olmadan 360'ı süs eşyası olarak kullanın daha iyi...
dostum şu an fwli bir xbox sahibi olduğum için ben de çok pişmanım keşke temiz bir konsolum olsaydıda 1-2 oyun ile bir ayı geçiştirseydim . konsolum 3k verdiğinde pek üzülmiycem çünkü şimdiden fwsiz bir konsol için sabırsızlanıyorum . (bu arada durumuna çok üzüldüm inşallah anneni ikna edersin)
Hard Disk'i değiştirmek bir çözüm olabilir belki? Ama emin değilim sadece aklıma geldi belki olabilir diye.
teşekkürler arkadaslar..su fifadaki bazı ilginc yedigim goller ve onun dısında kazandıgım maclarda insanların sürekli olarak cıkması dısında sıkıntım yok:) ama hiiic sıkmıyorum canımı cünkü We're 11 Fifa 11 :D 30 gunden az kaldı surda yenisini beklicem artık düzgün bir oyun için..ama umuyorum ki ea veya baska birileri su oyundan cıkma işine bir ceza getirir..bir ara gelicekti ama sonra lafta kaldı sanıyorum..insanın tadını kacırmaktan baska birsey yapmıyorlar bende be a pro oynuyorum sıkıntıdan...