Xbox 360 Live Kayıt Olamadım Bir Türlü

spandauer
20-11-2009, 23:52   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
90 mesaj

XBOX 360 Elite 120GB almıştım geçenlerde fakat nedense şu Live denilen şeye bir türlü kayıt olamadım. En başta benden mail adresi istedi, daha önce de kullandığım bir mail adresimi girdim ben de. Bu hesap zaten mevcut, xbox live ile kullanabilmek için şifrenizi de girin dedi, dediği gibi yaptım ama her seferinde ya kullanıcı bilgileri yanlış dedi ya da bu windows live ID ile xbox live'a kayıt olamazsınız, başka girin dedi. 4 tane kullandığım mail adresi vardı, hepsi de windows live (hotmail) tabanlı, hiç birini kabul etmedi. Ben de en başa dönüp yeni bir mail adresi girdim, şifre özel soru derken oluşturdum hesabı ama en sonunda yine connecting dedikten sonra aynı hata geldi, bu live ID ile kayıt olamazsınız, başka bir tane girin.

Kafayı yemek üzereyim, nedir bu böyle? Kullanım klavuzunu da çok karıştırdım ama nafile. Ben bir yerde hata mı yapıyorum? Nasıl, neyle kayıt olunur buna?Beğenmedim

Son Düzenleme: spandauer ~ 20 Kasım 2009 23:53
spandauer
21-11-2009, 16:10   |  #2  
OP Üye
90 mesaj

Sorun çözüldü, kayıt olurken ülkeyi almanya yaptım kabul etti. :)

dogancanafl
06-02-2010, 16:05   |  #3  
Taze Üye
14 mesaj

xbox live'ın türkiye hizmet desteği olmadığı için kaydolamamışsındır.XboxLive hizmeti veren ülkeler xbox'un anasayfasında var ordan bakabilirler üye olmak isteyenler

CarlJohnson
21-02-2010, 21:30   |  #4  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir konu zaten bu..ben usa olarak yaptım kayıt yerini..yeni alan arkadasların dikkatine ilk basta hata olabilir bu yuzden web sitesinden ülkelere bakınız :)