Arkadaşlar ben bir ay kadar sonra bi xbox alıcam. ama her seferinde orinal oyun oynuyacak imkanım yok... yani FW attırcam ama bazı sorularım olucak
1.fw tam olarak nedir?
2.fw atııracaksan elite al diyorlar neden?
3.elite'in 3k olayı sık rastlanan bişe mi?
4.slim de de elite gibi farklı dvd rom lar mı war?
5.fw atınca alet garanti kapsamı dışınamı çıkıyor?
Teşekkür ederim
XBOX 360
bu soruların cevaplarını daha once onlarca kez verdim acıkcası bu forumda ama yine yardımcı olmaya calısayım :)
1-fw nedir? fw =firmware sıfatıyla kullanılan olaydır.burada aletin hard diskine,dvd rom kısmına işlem yapılır bu sizin banlanma olayınızı artırsada korsan oynamanızı saglar..pc deki crack gibi düşünün.fw attrıp banlanırsanız bir kez daha Hard Diski ve interneti kullanamazsınız! aklnzda olsun.
2-elite al demelerinin sebebi hafızadır.oyunları alır 120gb hafızaya yuklersiniz cd yi takıp oynadıgınızda aletten ses gelmez ısınmaz pek butun gun rahatca oynanır.
3-zamanında oyleydi ama şu an birseyini cıkarmadıgınız sürece oyun süresinin 3k gormezsiniz ki ps3 te bile aşırı ısınma hatası olabilir çok uzuuun saatler acık kalmasıyla.
4-dvd rom olarak tam bir bilgim yok sadece slim e fw atılmıyor diye biliyorum.(yanlışım varsa düzeltin :))
5-garanti meselesi degişir açıkcası fakat aldıgınız yerden fw li alırsanız direk garanti dışı kalmıyor..hem fw hemde 1 sene garanti vs diyen çok yer var bunlara gold pc bile dahil..