xboxun baya bi sürümü var forumlardan baktığım kadarıyla herkes bişeyler diyor doğrusu kafam karışdı xbox u bana açıklayabilecek var mı teşekkürler
xbox kafamı karıştırdı
360'ın pek çok sürümü var evet.Arace,Elite,Slim...
XBOX almaya kararlıysanız Slim alın (Türkiye'ye geldiyse tabi.) Olmadı tam paket diyebileceğimiz Elite versiyonunu da alabilirsiniz.
Ama almaya karar vermediyseniz buralarda bir XBOX 360 vs. PLAYSTATION 3 gibi bir konu olacaktı,son birkaç sayfasında güzel yorumlar var bakabilirsiniz.
onlarca sey var hepside cok basit acıkcası artık xbox ın yenisi bile geldi teknoloji uctu karıscak birsey yok gibi..
dostum kısaca soyle (soruda xbox mı ps3 mü dememişsin ondan ps3 e gore avantajnı vs acıklamıorm daha onceki konularda fazlasıyla yorum yaptım bu durum üzerine)
XBOX 360 Arcade var..bu en eski en alt sürüm su an mevcut olan 256 mb hafızası var ki hicbirseye yaramıor pek artırmak gerekiyor vs..
XBOX360 Elite..bu kutudaki xbox da 120GB hafıza mevct yani baya bir oyun vs yükleyebilirsin içine.siyah renkli olması bana gore ayrı hava katmış..( Butun xbox larda ekran kartı ve işlemci aynıdır).kulaklık vs birsürü sey var.
XBOX 360 slim..bu da en son cıkan xbox sürümü..bu alete direk hareket cihazı baglanabiliyor..ustune xbox elite e ek olarak wireless özelligi daha sessiz calısma ve daha az ısınma ozelligide geldi.ve hafızası 250 GB..bu da baya büyük bir alan demek.düz mantık hesaplarsak 20-40 50 arası oyun yükleyebilirsin ki o kadar oyunu ne yapıcan zaten :)
korsan vs ile ilgili soruların varsa özel mesaj atabilirsin cevap veririm..ama eger 600 tl yi gozden cıkarıcaksanız ki zaten xbox alırken bu fiyatadır düzgün bir konsol..o zaman direk xbox 360 slim alın keyfinize bakın..ama elite ler ve arcade ler korsan calıstırrken slim bildigim kadarıyla calıstırmıyor.
xbox 360 alacaksan arcade,pro,elite ve slim gibi surumleri var.En mantiklisi slim diye dusunuyorum hem daha ince,daha sessiz,wireless var(digerleri gibi wireless adaptoru gerektirmiyor),yuksek performansli ayrica kinect sensoru baglanabiliyor