Xbox One ile gelen 75$!

CHIP Online
11-07-2014, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft, Xbox 360 kullanıcılarının ilgisini çekecek yeni bir kampanya başlattı! Ancak...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/xbo ... 75-dolar_48291.html

Xbox One, piyasaya çıktığından beri neredeyse rekor denilebilecek sayıda ürünü yine neredeyse rekor denilebilecek kadar kısa bir süre içerisinde satmayı başardı. Ancak Sony'nin PS4'ü ile yarışmakta olan Microsoft'a, ulaşılan bu satış miktarı yetmemiş gibi gözüküyor.


Microsoft, A.B.D.'de yaşayan kullanıcıları arasında, hâlâ Xbox 360'ından vazgeçmemiş ve PS4 ile Xbox One arasında karar verememiş olanlar için bir kampanya başlatmış durumda. Bu kampanya dahilinde, Xbox'ın "gerçekten en iyi kullanıcılarına" 75 dolar'lık bir hediye çeki sunuyor. Bu hediye çekini almak için ise yapılması gereken tek şey, bir Xbox One veya bir Xbox One Bundle'ı almak.


Ne yazık ki, daha önce de belirttiğimiz gibi herkes bu kampanyadan yararlanamıyor. Kampanyadan yararlanma şartlarından bir tanesi de, Xbox 360 sahibi olmanın ve A.B.D.'de yaşamanın yanı sıra, 31 Temmuz'dan önce bu alışverişi yapmak. Ayrıca bu kampanyanın diğer ülkelere de ulaşıp ulaşmayacağı hakkında henüz bir bilgi yok.


Eğer (bir şekilde) bu kampanyaya dahil olma ihtimaliniz olduğunu düşünüyorsanız, Xbox Live üzerinden hesabınızı kontrol edebilirsiniz. Eğer kampanya için seçilmiş olan kişilerden biriyseniz de, herhangi bir perakende satış noktasından konsol siparişinizi verebiliyorsunuz. Elde ettiğiniz kodu da 15 Ekim tarihine kadar Xbox Live üzerinde aktif ederek, 75 dolar'lık hediye kredinize ulaşabilirsiniz...

Tüm Konu: Xbox One ile gelen 75$!

Kaynak: www.chip.com.tr