sende taktığın klavye mouse nin her oyuna uymadığını hatırla ;)
takıyorsun ama çoğuna uymuyo.
xbox360elite vs ps3 slim vs pc
- 1
- 2
X box ın donanım olarak PS3 den daha zayıf nedense GTA 4 karşılaştırmasını izlediğimde Xbox yerlerde sürünüyordu. Arkadaşda söylemiş PS3 oyun yapımı daha zor ve karmaşık olduğundan tam verim alınamıyor.
Xbox 360 tan daha iyi bir konsol yok ki. Seçim yapmaya değmez. ;) Şaka bir yana ben ikisinide çok seviyorum. Birini verin neden diğerini vermedin diye üzülmem. Birini alın hiç pişman olmassınız.
xbox ps3 te gta karsılasması vs gamespotta var bakmanızı bir tavsiye ediyorum..ps3 ün kendine ozgu oyunlarında avantajı war onun dısında pek sansı yok goruntude..bu valhalla modeli gelmedi bir xboxın..resmi biirseyide yok sanırım sozde cıkıcaktı piyasayada hala jasper moddayız..3k yok Allah ıma bin sukur de yenisinide merak etmiyor degilim...natal zewk isi nasıl oyunlar olcak ayrı da..bence gayet hos bir proje ve ps3 un psmove olayına gore cok daha iyi su an..bakalım 6 ay sonra cıkması bekleniyor :) sony kendi sensörlü aracının 100 dolardan asagı fyatla cıkıcagını acıkladı..ki 99 dolar olabilir :D xbox için henuz bir sey yok.
tabikide xbox 360 her konuda geçer pcyi ve ps3ü
- 1
- 2