Xbox FW sürümü nasıl öğrenilir ve Şu an live e girince banlanmayan bi FW sürümü var mı?
Xboxdan anlayanlar cevaplasın (FW ile ilgili)
Bak bak. Git bağlan da aklın başına gelsin. İllegal yolları size öğretemeyiz.
Ben geçen sene Xbox 360+Kinect aldım yaklaşık 1000 lira falan tutuyo. Xbox oyunları ortalama 100-200 lira. 125 liradan saysak 4 tane oyun alınca konsolun fiyatının yarısı kadar ödemiş oluyosun. Sadece 1 ya da 2 oyun alsan yetmez 1 ayda sıkılır 2 ayda bitirirsin. Başka çare yok ya oyunlar ucuzlayacak ya da çoğu kişi FWli oyun oynamaya devam edecek. Tamam emeğe saygı ama filmler, oyunlar böyle pahalı olmaya devam ederse insanlar ucuza veya bedavaya kaçmanın farklı yollarını aramaya devam edecekler.
Bir suru ucuz orjinal xbox 360 pyunu var amac onlari bulmak ve beklemek kacak yollarla para vermeden oynamak degil.
Orjinal 20 liraya bi oyun aldım. O da zaten satılmadığından ucuzdu Yoostar 2. Ben İstanbul'da veya benzeri bi büyükşehirde yaşamadığım için oyunu zor buluyorum. Bulunduğum ilçede tek bi avm var onun dışındaki teknosa, bimekslerde de düzgün xbox oyunu yok.
Shopto.net gibi sitelere bakacaksiniz.
Highly recommended sitelerden biri, pisman olmazsiniz.
@TnDmmz Hayır, olmuyor. Hepsisony yapıyor ve bazı siteler. Yurt dışında ki siteler paypal ya da kredi kartı üzerine çalışıyor.
@sahinerkin EVet var. zavvi,hut, ve mario128 gibi siteler var.
Xbox fw'yi konsolu açmadan öğrenmeniz imkansız gibi bişeydir. Tek yapmanız gereken konsolu açıp gerekli program ile firmware versiyonunuzu öğrenebilirsiniz.
Ayrıca galibe yeni çıkacak olan xbox oyun konsolu Xbox 720 ismi ile değil The New Xbox olarak çıkacakmış.
Burda okudum. http://www.kirikhan.net/teknoloj ... -cikacak-h4962.html
Ama ne zaman çıkacağı konusunda net bir bilgi verilmemiş. Ama muhteşem bir konsol bizi bekliyor diyebilirim.