Benim Xp İşletim Sistemimin açılışını vista açılışndaki gibi olmasını istiyorum ne yapmalıyım
İlk Windows Açılıyor Yerine [*<]
arkadaşım vista gibi olmasını istiorum derken vistanın açılmasını mı istiosun??
yoksa başlangıçtaki xpyazan goruntuyu mu deiştimk istiosun eğer goruntuyu deiştirmek istiosan linki bu http://storage.stardock.com/files/bootskin_free.exe
vista taranformation pack yüklersen tüm goruntun vista olur ama ram iyi olmalı ve yükleyince kaldırması problem oluyor iyi düşün
Transformation pack yükleyince kaldırması problem olur.
aslın da Transformation pack pc den kaldırmak zor değil. Transformation pack yüklemek için öncelikle bir sistem geri yükleme noktası olustur.
daha sonra pc yi güvenli mod da aç vede Transformation pack yükle..daha sonra diyelim bu temadan bıhtın başka tema yükliycen Transformation pack güvenli bir şekilde kaldırabilirsin.ama sistem geri yüklemsi noktası olusturmayı unutma her ihtimale karşıı
Ø®H@Ñ™Ben Vista açılışını yükledim dediğim yer windows xp altında yükleme butonu olan bölümü diyorum kullanıcı adı seçme ve şifre yerinden öbootskin programı oranın goruntusunu deiştirir zaten ama o programın içinde vista açılışı yok sitesinden bulabilirsin