ağ bağlantılar/özellikler microsoft ağları için istemci'nin işaretini kaldırsam bişi olurmu güvenlik açısından başlangıçta çok bekleme oluyor ip almak için bilgisayar modemden ?
xp başlangıç
bende o kutucuk tikli ve hiç beklemiyorum zaatt diye açılıyor anında bilgisayar açılınca
https://www.chip.com.tr/konu/Son- ... andirin_7301_5.html
sorun bu ok siz soruma cevap verebilirseniz iyi olur?
Kardes illa işareti kaldır demelerini istiosun milletin:)Tmm o halde madem çok ıstıyosun kımseyı dınlemıyorsun kafana gore takıl denemekten zarar gelmez kaldır ısaretı resert at bak bakalım hızlanırsa kalır oyle hızlanmassa gene koy ısareti o zaman..Ok??????
Güvenlik açısından bir sorun olsaydı konuyu yazanlar belirtirdi. Sen kaldır o işareti, daha sonra birşey olursa yeniden işaretlersin.
Güvenlik açısından bir sorun olsaydı konuyu yazanlar belirtirdi. Sen kaldır o işareti, daha sonra birşey olursa yeniden işaretlersin.işareti kaldırdık sonra bom gitti windows sonra format öyle şeymi olur bunu bende biliyorum kaldır bişi olmaz ise devam yola akp gibi yapmayın şunu bilgisi olan bu konuda yazı yazsın kafadan yorumlar yapmayın lütfen
Birşey mi dedik ya güvenlik açısından bir sorun olsaydı konuyu yazanlar belirtirdi dedim ne var bunda
ya arkadaşlar benim internet exploreli açtığında ana sayfa yerine windows 7 ayarlarınızı özelleştirme diye bir yazı çıkıyor internet seçeneklerinden değiştiriyorum ama yine aynı google çıkmıyor ana sayfa olarak acil yardım
Explorer'i ne yapcan mozilla yukle onda oyle sorunlar olmuyo hem daha hızlı..Explorer cok kasıyor..