xp cd sı yapmak

_eFeKenTLi_
29-06-2009, 05:24   |  #1  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
716 mesaj

merhaba arkadaslar ben xp cd sı yapmak ıstıyorum kendıme ozel xp kurdugum zaman ıstedıgım bazı programları eklemek ıstıyorum cunku teker teker ugrasmak ıstemıyorum ..
 ornegın xp cd sıne entegre etmek ıstedıgım programlar
* msn8.5 + msn plus 
* fire fox + opera
* winamp
* anakart+ekran kartı(guncel surumlerı)
* klıte codec 
* nero + power dvd 
 bu konuda bılgınıze ıhtıyacım var ben bunu daha once nlıte ıle denedım ama beceremedım bu konuda bana detaylı bır bılgı lazım .

DesmaL
29-06-2009, 13:24   |  #2  
Üye
60 mesaj

Öncelikle nLite ile bunları yapabilirsin. Ama bazı şeyleri bilmen lazım..
Örneğin programları direk .exe olarak nLite'da ekleyemiyorsun. Addon olması lazım. İnternette çeşitli addon'ları bulabileceğin gibi kendinde yapabilirsin. Ama addon yapacağın programı öncelikle katılımsız yapman lazım.
Onun haricinde pek bilmen gereken birşey yok nLite'da eklenecekler kısmında neyi ekleyeceğini soruyor. Driverları yanılmıyorsam direk entegre edebiliyorsun. Olmazsa da driverpacks sitesinden güncel driverları paket halinde indirip entegre edebilirsin. Boş bi zamanımda resimli anlatım yapmaya çalışırım..
Not: Driverlar en son eklenecek.. Antivirüs eklyeceksen önerim en başa eklemen..

_eFeKenTLi_
29-06-2009, 19:13   |  #3  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
716 mesaj

"""programları direk .exe olarak nLite'da ekleyemiyorsun. Addon olmasılazım. İnternette çeşitli addon'ları bulabileceğin gibi kendindeyapabilirsin. Ama addon yapacağın programı öncelikle katılımsız yapmanlazım."""
 ıste benım anlamadıgım kısım bu ..bunu acıklarmısın ...ve bırseydaha butun herseyı ekledım dıyelım cdden otomatık kurması ıcın ne yapmam lazım xp gıbı herseyı otomatık kuracak...benım bunu ogrenmem lazım ve anladıgım kadar sen bu ısı bılıyorsun. bana ozelden de mesaj atabılırsın daha genıs anlatımlı olarak yada burdan hemen olması sart degıl ...sen bos zamanında acıklama yaparsın ....

bennerdenbileyim
08-08-2011, 15:50   |  #4  
bennerdenbileyim avatarı
Yeni Üye
36 mesaj

http://www.bilgiportal.com/v1/id ... urmak--Resimli.html linki ile daha ayrıntılı ve resimli olarak yapabilirsin