Selam arkadaşlar Nlite programını kullanmadan size XP CD'sine SATA, PATA, RAID, SCSI, IDE driver'leri en basit nasıl 7 Adımda ekleneceğini göstereyim...
1. Adım: XP cd sini masaüstünüze XPCD klasörü içine koplayayın.
2. Adım: I386 klasöründeki TXTSETUP.SIF dosyasını aratıp notpad ile açınız.
3. Adım: Notpad Düzen-Bul ile [SourceDisksFiles] kısmını aratın ve ekteki TXTSETUP içindeki [SourceDisksFiles] yazılılarını kopyalayıp sizdeki TXTSETUP [SourceDisksFiles] kısmına en aşağıda olmak üzere hemen altına yapıştırınız.
4. Adım: Notpad Düzen-Bul ile [HardwareIdsDatabase] kısmını aratın ve ekteki TXTSETUP içindeki [HardwareIdsDatabase] yazılılarını kopyalayıp sizdeki TXTSETUP [HardwareIdsDatabase] kısmına en aşağıda olmak üzere hemen altına yapıştırınız.
5. Adım: Notpad Düzen-Bul ile [SCSI.Load] kısmını aratın ve ekteki TXTSETUP içindeki [SCSI.Load] yazılılarını kopyalayıp sizdeki TXTSETUP [SCSI.Load] kısmına en aşağıda olmak üzere hemen altına yapıştırınız.
6. Adım: Notpad Düzen-Bul ile [SCSI] kısmını aratın ve ekteki TXTSETUP içindeki [SCSI] yazılılarını kopyalayıp sizdeki TXTSETUP [SCSI] kısmına en aşağıda olmak üzere hemen altına yapıştırınız.
Örnek:
[SourceDisksFiles]
_default.pif = 1,,,,,,,1,2,0
3dgarro.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dgmove.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dgnesw.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dgno.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dgns.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dgnwse.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dgwe.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dsmove.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dsns.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dsnwse.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dwarro.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dwmove.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dwnesw.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dwno.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dwns.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dwnwse.cur = 1,,,,,,,,3,3
3dwwe.cur = 1,,,,,,,,3,3
3wareDrv.sys = 1,,,,,,4_,4,1,,,1,4
3waregsm.sys = 1,,,,,,4_,4,1,,,1,4
3wDrv100.sys = 1,,,,,,4_,4,1,,,1,4
4mmdat.sys = 100,,,,,,,4,1
Kuyu ile yazılan yazılar eklenen yazılardır.
Artık Notpad ile işimiz bitti kaydet e basıp çıkabiliriz.
7. Adım: Ekte bulunan I386 dosyasındaki bütün dosyaları sizin masaüstüne oluşturduğunuz XPCD klasöründeki I386 klasörünün içine koplayayınız eğerki aynı dosyalar mevcut var derse tümünü değiştir diyip hepsinin koplayandığından emin olunuz.
Hepsi bu kadar artık Nero ile bootable cd yapmak için elinizde full sata driver XP cd si bulunmaktadır.
Güle güle Formatlayın :))))))
Ek dosyasını indir Burdan: http://www.mediafire.com/download.php?ojmmknjhgjm