Mrb Herkese Hayırlı gÜnler ,
İlk olarak bu sorunu çözmek için neler denediğimi yazıcam, Sonra bu yöntemler dışında yardım eklemek isteyenleri bekliyorum !!!
Xp sp2 , server 2003 , pardus 1.0 ,xp sp3 cdleriyle denemelerimde 2 'ye ayrılmıs hdd imi biçimlerdirmeye çalıştığımda
NTFS normal biçimlendirme kısmını seçtiğimde , biçimlendirmeyi 4 - 5 saat suruyor ancak biçimlendirme hala %5 gıbı degerlerde kalıyor.
Pardus ısletım sıstemını denedıgımde cok yavas bır sekılde ısletım sıstemını kurmasına ragmen , Isletım sıstemı kendını cok kasıyor
, En son olarak dedımkı hdd regenerator 1.6 full surumunu kullanayım dedım , ılk bılg baslarken hdd regenerator calıstırdım ,
%2.67 kadar geldı 150 e yakın bad sector buldu ve onardı , ama daha sona bır hata verdı , Bılgısayarımı yenıden baslatmam gerektıgını soyledı
O olayıda gectım ,
Hadı hızlı ntfs denıyım dedım xp sp 2 , 3 ve serverda onda yukluyor ancak ısletım sıstemı cok fazla kasıyor , en onemlı sorun ıse
Yenıden baslattıgımda her seferınde hal.dll , ntdlr eksık , scsı kablosu dogru takılı deıl veya surucu algılamıyor dedı ,
Dedım hadı kablodadır , ıde ve sata kablolarını yenı aldım ve onları denedım , yıne aynı sorunlar bas gosterıyor .
Teknık servıse para vermemek adına 1 haftadır , Bu sorunlarla ugrasıyorum
Lütfen bana Yardım edin !!!
Şimdiden cvplarınız için tskler ...