xp cdsine anakart vs driver cdlerini nasıl aktarabilirim
resimli ve ayrıntılı olarak anlatırmsıınız
xp cdsi
her hangi bir arıza çıkar mı?
cdyi kendi adıma yapabilirmiyim
ir de bir de vista temasını ekleyebilirmniyim
yani xp yüklüycem ama hiç bir eklentiye gerek kalmadan vista olarak kullanıcam
bunlar mümkün mü
mümkünse nasıl yapabilirim
TBCMagicBunlar mümkün olabilir. Kendin denemen / arastirman gerekiyor (yada baska bir arkadas sana yardimci olabilir) Ben genelde "temel" kurulum olarak hazirliyorum. (nLite yada WINDOWS XP KATILIMSIZ YÜKLEME - Bu konuda Microsoft'un güzel Almanca bir makalesi var; Türkce'sini bulamadim).çok özür dilerim 2. paragrafı biraz daha açabilirmisiniz?Farkli bir yöntem daha düsünebilirsin: Kurulumu yaptiktan sonra bir IMAGE almayi düsünebilirsin. Kurulum daha kolay ve basit olur. Windows XP'yi tekrar tekrar aktive etmene gerek kalmaz. (Mesela "temel kurulum" -> IMAGE_1; Eklentiler vs. -> IMAGE_2. Bu sekilde tekrar IMAGE_1'ye geri dönme sansin olur ve güncel / yeni eklentiler yapabilirsin. Ben bu yöntemi kullaniyorum)
çok fazla anlamadım
http://www.derinport.in/program- ... ows-cdsi-yapma.html
bununla da olabilir mi
buradaki sata raid ne oluyor ?
ben yaptım arkadaşım ok basit şimdi nliteyi açıysun karşına sürücüler seçeneği gelene kadar devama bas sonra sürücülere tıkla devam de bidaha sonra altta ekle var oradan driverini ekle sonra devam devam de ii bitir ve cd veya dvd ye önyüklemeli olarak kaydet bukadat
Arkadaşlar burada çok ayrıntılı olarak anlatımı mevcut. Bir bakmakta yarar var.
rica etsem bir de şu sorulara cvp verseniz:
1- vista temasını ekleyebilirmiyim ekleyebilirsem nasıl
2- office programlarını ekleyebilirmiyim nasıl
3- eklediğim office vs programları wibdows system dosyasına mı geliyor formatladıktan sonra kaldırdığımda problem olur mu?
4- ne tür özelleştrimeler yapabilirim? (görsel olarak ve diğer yönlerden kişisel old. belli edecek bir şekilde)
therapperArkadaşlar burada çok ayrıntılı olarak anlatımı mevcut. Bir bakmakta yarar var.bu yazıyı TBCMagic de paylaşmıştı ve okumuştum
teşekkür ederim
sağolun
NLite programi zaten Türkce üstelikde oldukca basit bence programi kurup zaten okursaniz bu sorulara gerek olmadigini anlarsiniz tema ekliyceksen tema yaziyor, drivers ekliyceksen drivers hepsini kutulari var oldukca basit sadee bir sekilde yapiliyor hic bir aciklamayada gerek kalmiyor.
mancukyaNLite programi zaten Türkce üstelikde oldukca basit bence programi kurup zaten okursaniz bu sorulara gerek olmadigini anlarsiniz tema ekliyceksen tema yaziyor, drivers ekliyceksen drivers hepsini kutulari var oldukca basit sadee bir sekilde yapiliyor hic bir aciklamayada gerek kalmiyor.tmm o programı anladım da
ne gibi özellikler ekleyerek kişiselleştirebilirim ?
mydrivers programı ile driverleri D ye yedekleyebilirsin