bilgisayarıma format atmak istiyorum. bıostan 1. sıraya cd room yapıyorum. ama cdyi okumuyor. xp yi okuyor windows7 cd sini okumuyor. bilgisayar açıkken windows7 nin cd sini okuyor. cd nin içini falan görebiliyorum. sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum, otomatik kuruluma geçmiyor. windows xp yi cd sini takıyorum otomatik kuruluma geçiyor. gayet güzelde yükleniyor. bir türlü windows7 yi kuramadım. o windows7 cd si ile 2 format atmıştım.bilgisayarım cd room falan eski değil.
çok şey denedim olmadı lütfen yardım edin napacam
xp cdsini okuyor, windows7 cdsini okumuyor
senın pcnde cdrom wardır win7 ıse dvddır en az dvd rom a ıhtıyacın vardır.. eger dvdrom un varsa wın7 cdsı bozuktur
CD'nin önyükleme dosyalarını içerdiği bölüm çizilmiş olabilir başka bir CD ile deneyebilirsiniz.
bilgisayarım kötü bozuk eski tip bilgisayarlardan değil. yeni. cd de okuyor dvd de.
windows7 nin bootu bozulmuşsa ne yapacağım, nasıl düzeltirim
bir de demişsiniz ki ön yükleme yapın. yaw ben format atıcam. ön yükleme olunca c sürücüsü biçimlenmiyor ki. olduğu gibi c ye kuruyor. amacım format atmak
bir de flaş bellekten yükleniyor muş herhalde. ben windows7 cd sinin içindeki tüm dosyaları flaşş belleğime yüklesem olur mu
nasıl yapcam yaw off off x(
Flash bellekten çok basitçe yükleyebilirsin.Google'a Windows7 dvd tool yaz indir.Sonra iso dosyasını Flash belleğe o program sayesinde yükle geriye boot menüsünü flash belleğe almak kalıyor :)
işim düştükçe flaşlamı uğraşcam bide. şunu dvd den halletme yolu yokmu
cevapladığınız için teşekkür ederim. windows7 yi tekrar indirme kararı aldım. bildiğiniz bir site varmı windows7 yi indirebileceğim
Herhangi bir yerden indirebilirsiniz ama Microsoft MSDN'de sha1 kodu var Win7'nin oradan orijinal kopya mı öğrenmelisiniz. Sonra virüslü falan çıkabilir. Yapamazsanız ya da bilmiyorsanız anlatabilirim.
http://technet.microsoft.com/en-gb/evalcenter/cc442495.aspx
Buradan indirebilirsiniz.En aşağıdan 32 biti seçip bilgilerinizi istediğinde kendinizi "IT MANAGER" olarak tanıtın yoksa indirmenize izin vermez ;)
http://technet.microsoft.com/en-gb/evalcenter/cc442495.aspxBuradan indirirseniz 90 gün sonra sisteme elveda deyin :) Anahtar yenileme olayı vardı bir ara aslında hâlâ geçerli mi bilmiyorum. Buna uygun anahtarı isteseniz de bulmanız veya satın almanız çok zor.
Buradan indirebilirsiniz.En aşağıdan 32 biti seçip bilgilerinizi istediğinde kendinizi "IT MANAGER" olarak tanıtın yoksa indirmenize izin vermez ;)
Buradan indirirseniz 90 gün sonra sisteme elveda deyin :) Anahtar yenileme olayı vardı bir ara aslında hâlâ geçerli mi bilmiyorum. Buna uygun anahtarı isteseniz de bulmanız veya satın almanız çok zor.Söylemeyi unutmuşum tarihi 2050ye sarıp kurarsanız sonra da tarihi 2011e geri alırsanız sorun yaşamazsınız (:
2050ye kadar yasal kullanmış olursunuz microsoftta güncellemeleri de alırsınız (:
bıosa grek yk cd yı tak reset at ve f7 f8 f9 aynı anda basmaya basla olur o
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.benim bilgisayarımda xp yüklü ve windows 7 yükleyeceğim fakat windows 7 cd sini okumuyor bilgisayarı başlattığımdada görmüyor normal açık ikende görmüyor boot ayarlarında dvd-r birinci seçenekte. başka bir bilgisayarda denediğimde windows 7 yi okuyor. dvd-r ım sağlam arızalı değil başka cdler takıp denedim.. ne yapabilirim ? kısa sürede cevap atarsanız sevinirim