Eset Smart Security adlı virüs programını bilgisayarıma indirdim fakat krulum paketinin dosya uzantısı .msi ile bitiyor. Antivirüs programını kurmaya çalıştığımda not defterine benzer bir ekran açılıyor ve karışık karakterler çıkıyor .msi uzantılı dosyalar Windows Installer ile çalışıyormuş fakat bilgisayarımda bu program var. Sorunun ne olduğunu anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
XP'de .msi dosya uzantısını açamıyorum
Microsoft'un sitesinden tekrar indirdim yüklemeye gerek yok güncel diyor
Üç ayrı forum sitesinden indirdim. Hiçbirini açamadım...
Bende hem xp'nin home edition hem de sp3 entegre edilmiş cd'si var. Hangisini takmalıyım?
İlginiz için teşekkür ederim ama olmadı. Windows Installer programını kaldırıp yüklesem sorun düzelir mi acaba? Bir de bu programın nerde kurulu olduğunu bilmiyorum. Program ekle kaldır'da gözükmüyor.
Dediğinizi yaptım ama yazmıyor. Kurmaya çalıştığımda KB893803v2 hatası çıkıyor ve yüklenmesine gerek yoktur diyor.
Siyah bir ekran geldi Microsft Corparation vb. gibi şeyler yazıp kendiliğinden kapandı...
Windows Dosya koruması şimdi geldi. test etmeye başladı. Sonucu size bildiririm.
sfc /scannow görevini tamamladı. Maalesef yine olmuyor.
Başlat>çalıştır satırına sırasıyla aşağıdakileri yazıp enter'ladıktan sonra
uyarıyı veren işlemi tekrar deneyin.
msiexec /unregister
msiexec /regserver
ESET'in sitesinden indirdim. Dosyanın sonu .msi ile bittiği için açmadı. Bu uygulamayı çalıştıracak program seçin diyor. Lütfen yardım edin!!!!!....
Yardımlarınız için teşekkür ederim. En sonunda hallettim :)
aynı problemle bende karşı karşıyayım. bende daha olumlu sonuç alamadım..
şu msi dosyası için acil yardıma ihtiyacım var...
.MSI lerde mi yapıyor bunu. Eğer öyleyse buna sebep olan isini hatırlamadığım bir virüs de buna neden olabiliyordu. Eğer o virüs ise sistemini en baştan kurman gerekebilir.
Bir de şunu dene internet üzerinde katılımsız kurulum olarak ayarlanmış nod32 programlar var. Bunlardan birini kurarak sonucu yazabilirsin. Google de WPI katılımsız Nod32 diye aratın bulursunuz.