xp de açılış hatası

mclarenmercedes
28-01-2008, 15:09   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

bilgisayarımımn işletim sistemi windows xp professional sp2.bilgisayara vistamizer programını kurdum.programı kurduktan sonra bilgisayar her açıldığında geçersiz boot.ini dosyası önyükleniyor yazıyor. bu problemi nasıl çözebiliriz?

Son Düzenleme: mclarenmercedes ~ 28 Ocak 2008 15:14
Banned
28-01-2008, 16:26   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

1. si sistem geri yüklleme yapın. olmadımı?
2. programı kaldırın.  yinemi olmadı?
3. başlat çalıştır msconfig yazınp girin.önyükleme sekmesinde bir satır olması lazım. eğer birden fazla satırda işletim sistemi listeleneiyorsa tek tek sağ tıklayıp önyğükleme bilgisini mkontrrol edin geçersiz olanı silin. Dahada olmadımı?
4. bilgisayarımı sağ tıklatıp özellikler gelişmiş balangıç ve kurtarma ayarla düzenle ye girin açılan not defterindeki bilgileri konuya ekleyin. Çözemezsek boot.ini dosyasını yeniden yazmamız gerekecek

خH@љ
29-01-2008, 15:47   |  #3  
Ø®H@Ñ™ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
404 mesaj

1- VistaMizer 1.7 bende bu yüklü Senin sorunun boot ini dosyasıysa yani başlangıçta Windows Xp yazıp yükliüyor ya o bölüm bunu çözmek için programı tekrar kur veya Boot
dosyasını değiştiren programlar var bu programlarla çözümü bulabilrisin en garantilisi Tekrar Vista Mizer Yükle Şu da olabiliir elindek ivista mizer da bozukluk olabilir tekrar bir yerden download et kur 1.7 önerimdir