programın bir uploadını yaparmısın.
Bir denemeye sokayım arza nerdenmiş nasıl düzeltilir yada ne yapabilirsin diye sana bir öneride bulunabilrim.
Birde şu komutları dene belki çalıştırır.
BU BİR SİTEDE YAYINLADIĞIM ARZAYI BULMAK İÇİN KENDİ YÖNTEMİMLE BULDUĞUM BİR METOT.
Bu soruyu daha öncede sormuştum çözebilen olmadı ama son günlerde C# üzerine biraz yoğunlaşmaya başlayınca sorunu mecburen çözdüm.
Normalde yeni işletim sisteminin ikisindede uac denetimi bulunmakta bu denetimi kaldırmadan işlem yapmak isitoyordum ve sorunu klasör seçeneklerinde ve yönetici modunun aktifleştirilmesiyle çözdüm.
dev cpp klasörü üzerine tıklayın ve özellikler diyin.
güvenlik sekmesini işaretleyip alt kısımdaki gelişmişi seçin
gelen ekranda düzenle diyip ekleyi seçin.
yine gelen pencerede alta gelişmişmişi tıklayın.
gelen pencerede şimdi bul u tıklayın
Bilgisayarınızın adının yazılı olduğu kullanıcıyı seçin administratör yada diğerleri değil.
onaylayın ve tamam diyin.
gelen ekranda tam denetim sekmesinin izin ver seçeneğini seçin.
tüm pencerelere tama diyerek çıkışınızı yapın.
Artık klasör içinde program etkin bir kuvvet sahibi oldu ama hala bir hata olabilir diye klasörün içine girin.
devcpp.exe adlı porgramın üzerine sağ tıklayıp özellik diyin.
uyumluluk yazan yere yıklayın
tüm kullanıcıların ayarlarını görüntüle yazan yerin üzerindeki kutucuğu işaretleyin
tüm kullanıcıların ayarlarını görüntüle yazan butona tıkalyın ve gelen pencerdede aynı yerdeki kutucuğu işaretleyin.
uygula diyin ve tama diyerek pencerelerden çıkışınızı yapınız.
artık sorun ortadan kaltı.