merhaba ben okulda bilgisayar dersinde bütün bilgisayarlar xp ve hepsi sınırlı kulanıcı o bilgisayarlara flash player yüklerken hata veriyor yetki yok diyor yani sınırlı kulanıclarda .exe dosyaları çalıştıramıyorum yolu varmı varsa söylermisiniz. Ayrıca yükledim programlar misal google chorme bilgisyarı kapatıp açtımda otomatik silinyor bunu engelemenin yolu varmı şimdiden teşekürler
XP'de sınırlı kulanıcılarda flash player yükleme
Sorun da o yönetici şifresini bilmoyrum tek sınırlı kulanıcıyı kulanabilyorum
Windows tuşu + L harfine basarak kullanıcı değiştirme ekranına gelin. İki kere üstü üste Ctrl + Alt + Delete yapın. Çıkan Ekranda kullanıcı adı kısmına Administrator yazıp şifreyi boş bırakın girin. Gerisi size kalmış.
Üsttekinin kısası: Güvenli modda Administrator hesabıyla giriş yapın.
* Administrator hesabına şifre koyulmamışsa. %90 koyulmamıştır.
Windows'u açarken şifre girme ekranı gelince ctrl+alt tuşlarına basılı tutarken 2 kere delete tuşuna bas.
Sonra çıkan ekranda kullanıcı adı kısmına administrator yaz. Büyük olasılıkla admin hesabına şifre konulmamıştır. Şifre alanını boş bırakıp tamam tuşuna bas. Sonra istediğin neyse yap.
Edit: Ben bu mesajı yazana kadar "ekran kartı" yazmış bile. Kusura bakma kardeş.
Bitane Adminöstör hesabı var o şifreli bide örenci hesabı o şifresiz örenci hesabıda tam kulanıcı değil
Administrator hesabında da şifre varsa gidin öğretmeninizden şifreyi öğrenin. Durumu anlatın. :)
Söylemiyor malsef şifreyi bana sadece flash player 10 u sınırlı kulanıcı bilgisayara yüklemek lazım onu .exe olarak oldu için yükleyemiyorum başka yolunu bilen varmı
Google chormoe yüklüyorum ama onda ne youtube den flim izlyom ne de başka bi oyun oynayabilyorum malsef sebebini bilmyorum