ben 12 yaşındayım pc hakkında fazla bılgım yok ama kullanıyorum yanı o kadar bılgım var.PC YE VIRUS GIRMISTI GONDERDIM SERVISE GELINCE Bİ BAKTIM BENIMKI XP HOME EDİTİON DU PROFESSIONAL OLMUS VEDE VISTA MI OLMUS NE.BAKTIM PAINT YOK OYUNLAR MENUSU FLN YOK.BANA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ.EN AZINDAN OYUNLAR MENUSUNU NASI GETİRİCM?
XP DEKİ OYUNLAR YOK
başlattan>denetim masası>program ekle kaldırdan sol tarafta gordugun sekmelerden wındows bileşenlerini yukle kaldır var. Buna tıkladıgında wındows ufak bır arama yapıyor burda uygulamalar seçenegını göreceksın detaylar kısmına tıkladıgında secneklerde ounları goreceksın tıkla ve ok de..
eğer sisteminin orjinal lisansı var ise vede kaçak yazılım kurulmuş ise şikayet ederek microsofta gerekli yasal işlemlerin yapılmasını sağlayabilirsin.bunlarda fazla oluyor artık orjinali ne ise kur ve aktive et.gerçi microsoftun xp aktivasyonu ile ilgili bir sorun mevcut telefon ile ücretsizden activasyon edilemiyor sadece yetkiliye aktarıyor orda çalıp bekliyor sürekli.belki bu yüzden bu yola başvurdular ama daha mantıklı vede düzgün çözümler var iken bunu yapmaları suç