Arkadaşlar xp'de daha önce kaydettiğimiz şifreyi nasıl görebiliriz. Format atacam ama girdiğim ağin şifresini kaybetmek istemiyorum.
XP'deki wireless şifresi
yaz bir defter gerkirse bak o defter.
wirelesskeyview programı ile görürsün
program ascii halde de gösteriyor şifreyi de senin ki neden göstermedi.
Modemin arayüzüne gir kablosuz güvenlik ayarları altında parolayı görürsün..
Tamam kardeş işe yaradı hex dediği yerde olan şifre. ama yazı ve karakter olsa yine gösterir mi acaba.
tabii ki gösterir.
Biraz önce de yazacaktım
Şifreleme sistemi wep olduğu için bazen problem oluyor.Nedense bu şifreleme ile problem çıkarıp bazen göstermiyor.
Ascii kısmında sizin girdiğiniz şifre yer alır,hex'de sizin girdiğiniz şifrenin dönüştürülmüş halidir.Asıl işinize yarayacak olan parola ascii kısmında yer alan paroladır
simdi komsunun agina girdik komsunun haberi yok ağin girdigimden şifresini unutum
wirelesskeyview programı ile yeniden agin sifresini buluabiliyoruz vede yeniden
komsunun haberi olmadan bedava internet devamedbilirmiyiz bu yazilimla.
Eyer yanlis anlamadisam bu amac icinde kullanilabilir bu yazilim.
simdi komsunun agina girdik komsunun haberi yok ağin girdigimden şifresini unutum
wirelesskeyview programı ile yeniden agin sifresini buluabiliyoruz vede yeniden
komsunun haberi olmadan bedava internet devamedbilirmiyiz bu yazilimla.
Eyer yanlis anlamadisam bu amac icinde kullanilabilir bu yazilim.
bu yazılım sadece bilgisayarınıza kaydedilen wireless parolalarını gösterir.
Komşun parolasını değiştirirse seninde saltanatın biter.Program o parolayı göstermez.
Windows 7 admin yetkileri ile oturum açıp ağa bağlanınca kablosuz özelliklerinde kayıtlı parolanın gösterilmesi gibi birşey,hatta aynısı.
Xp ve Vista kullanırken bu programı kullanıyordum.Artık win7 ile bu programa gerek kalmadı.
Zaten kayıtlı parolaları göstermekten başka bir fonksiyonu yok.İnsan kendi parolasını da kolay kolay unutmuyor.O yüzden çok da gerekli birşey değil.
İnsan kendi parolasını da kolay kolay unutmuyor.O yüzden çok da gerekli birşey değil.
bende bu usteki satirda yazdiginiz gibi dusundum hata onun icin
yaz bir defter gerkirse bak o defter diye yazdim ama sonucta herkes sizin bildiginiz kadar bilmiyor
komşun fazla bilgisi yoksa bu yazilim is goru .
Tesekurler aciklama icin.