Xpden Memnun Musunuz ?
Xp den MEmnun Musunuz ? (ANKET)
vallaha arkadşaım intel core i7 860 işlemci var
gtx 260 amp2 ekran kartı
asus p7p55d anakartt
3 gb kingston hyperx ram olmasına karşın hala daha xp kullanıyorum xp den başka işletim sisteminide hayatta kullanmam ne de olsa yılların işletim sistemi
sp3 yapın klasik görünüm yapıp öyle kullanın ve xp size peformans nedir göstersin 7 miş vistaymış hepsi boş gerçek xp dedir gerçek güç ondadır
vallaha arkadşaım intel core i7 860 işlemci var
gtx 260 amp2 ekran kartı
asus p7p55d anakartt
3 gb kingston hyperx ram olmasına karşın hala daha xp kullanıyorum xp den başka işletim sisteminide hayatta kullanmam ne de olsa yılların işletim sistemi
sp3 yapın klasik görünüm yapıp öyle kullanın ve xp size peformans nedir göstersin 7 miş vistaymış hepsi boş gerçek xp dedir gerçek güç ondadı:)
Emin ol o güzelin donanımlarına yazık ediyorsun. Windows 7 ile hem o donanımları sonuna kadar kullanır performans alırsın, hem daha güvende olursun, hem de zaman zaman uğraştığın optimize işlemlerinden kurtulup, kullandıkça hızlanan bir işletim sistemin olur. Görselliğini, kullanımı kolaylaştıran vb diğer özelliklerini saymıyorum bile. ;)
XP dönemini tamamlamıştır, eskimiştir. Teşşekür edip kenara koymak lazım.
Konuyu "Windows 7 vs XP" durumuna döndermeyeceğim, Amerikayı yeniden keşif etmenin alemi yok.
Sadece küçük bir tavsiye benimkisi...
Windows Xp'den memnundum, Windows 7'ye geçmeden önce :)
---------------
Windows Xp'nin performansı,uyumluluğu + Windows Vistanın görünümü + Microsoft'un teknoloji,uyumluluk,performans,güvenlik arttırmaları = Windows 7 (mükemmel işletim sistemi) [Bence]
Copyright (R) pisicikgeldi
vallaha arkadşaım intel core i7 860 işlemci varcehaletin bu kadarına da ancak şapka çıkarılır
gtx 260 amp2 ekran kartı
asus p7p55d anakartt
sp3 yapın klasik görünüm yapıp öyle kullanın ve xp size peformans nedir göstersin 7 miş vistaymış hepsi boş gerçek xp dedir gerçek güç ondadı
size at gözlüklerinizle hayatta başarılar
Konu Tartışma Havasına Döndüğü İçin Anket Kitlenmiştir.Konu Kitlenebilir .
Tabi Tabi Ancak 2011 yılından 2 sene sonra 64 bit 32 yi desteklerse olur
Windows Xp'den memnundum, Windows 7'ye geçmeden önce :)
---------------
Windows Xp'nin performansı,uyumluluğu + Windows Vistanın görünümü + Microsoft'un teknoloji,uyumluluk,performans,güvenlik arttırmaları = Windows 7 (mükemmel işletim sistemi) [Bence]
Copyright (R) pisicikgeldi