merhaba arkdaşlar.. Windows xp kullanıyorum fakat widnows 7 denemek istedim. Windows 7 oyunlarda sorun cıkardıgı hakkında birçok bilgi . aldım. Bu bilgilerin doğruluğunu yada win7de ne tür sıkıntılar yaşarım oyun konusnda yardımlarınızı bekliyorum
Xp'den Win7'ye geçiş sağlıklımıdır? yardım lütfen
Yükseltme yapmanız önerilmez her zaman temiz kurulum daha iyidir sisteminiz deslekliyorsa 64 bit kurun (4gb + bellek sahibiyseniz) sistem özellikleride önemli tabii....
Windows 7'de çalışan oyun ve programların listesini bulabilirsiniz
http://www.microsoft.com/windows ... /en-us/default.aspx
sorun çıkaran olursa ki! ufak bir ihtimal uyumluluk modunda çalışabilir.
Windows 7'de oyun sorunu varmış :d
Kim sallıyor bunu? Herkesin dediğine inanma.
En iyi oyun performansını Windows 7 sunuyor.
https://www.chip.com.tr/blog/rece ... iyisi-yok_3706.html
Sistem özelliklerini yazar mısın?
Windows 7 oyun performansında Windows XP'den iyidir.
Geç hem de hiç düşünme ben de 2gb ram var 32 bit cd si bozuk diye 64 bit yükledim ona rağmen memnunum ama tabiki 32 bit bir win 7 yükle hiç bir şekilde sıkıntısı yok hatta artıları var...
bence bu sorun kafanı karıştırmasın... yeni kurulumla win7 ye geç beklemeden... chip haberlerinde okumadın mı elektrik faturasında bile fark yapabilecek kadar iyi kullanıyormuş işlemciyi :) win7 gerçekten çok güzel bir sistem... öyle olmasa bu kadar satmazdı hadi bunu geçtim vista gibi olsaydı kokuları şimdiden çıkardı...
sende herkesin dediğine inanmaMicrosoft'un adamları?
microsoftun adamları onlar win xp her alanda performans olarak 7 den
Şu anda 2005 yapımı oyunları oynuyorum.Sorun yok.
Geçen ay da 1998 yapımı oyunu oynamıştım :)Windows 7 donanımlar bakımından da XP'den daha iyi.Windows 7 donanımların %90'ı tanıyabiliyor ;)
Donanımları otomatik olarak tanıyıp Driverlarını yüklüyor.DirectX'de,Windows 7 Directx 11'e kadar destek sunuyor.
...
win7 hakkında burda kısa bir soru sorabilir miyim... arkadaşımın laptopunda aero özelliği yok görev çubuğu özelliklerinden açılabilir normalde ama o laptopta yoktu... acaba win7 home edition ya da professional gibi farklılıklardan mı oldu bu ?
Eğer arkadaşınızın bilgisayarında Starter veya Home Basic yüklüyse;Aero özelliği yoktur.
Öncelikle yükseltme yapmayın derim. Temiz kurulumla bu problemlerle karşılaşmazsınız. İyi Çalışamlar
Öncelikle yükseltme yapmayın derim. Temiz kurulumla bu problemlerle karşılaşmazsınız. İyi Çalışbu sürümle idare edicek bu gidişle arkadaş... çünkü şimdilik win7 almayı düşünmüyo yeniden... teşekkürler...
kardeşim win 7 driverları otomatik yüklüyor diye yformatmı atacağız
eğer oyuna fazla önem vermiyorsan xp git derim
dx 11 i 2-3gb ramle mi oynayacağız arkadaşım
AA dx 11 var hemen geçelim win 7 ye - ha ha ha öncelikle sistemin çok yüksek olmalı yeni nesil oyunlar için yani dx11 için
kardeşim win 7 driverları otomatik yüklüyor diye yformatmı atacağızDonanımları tanıması oyunlar için önemli.Daha iyi performans alırsınız.eğer oyuna fazla önem vermiyorsan xp git derim
dx 11 i 2-3gb ramle mi oynayacağız arkadaşım
AA dx 11 var hemen geçelim win 7 ye - ha ha ha öncelikle sistemin çok yüksek olmalı yeni nesil oyunlar için yani dx11 iç
Manuel de bulunabilir ama ben de bir artısını belirteyim dedim.
DirectX 2-3 GB Ram'le değil ekran kartı ile oynanıyor.DX 11'i destekleyen uygun veya normal fiyatlı ekran kartları da var.
Ram'e gelmişken belirteyim.Şu ana kadar çıkmış en iyi 64 bitler Windows 7'dedir.200 liraya 4 GB(2x2) DDR3 Ramler var.Son Düzenleme: -MHG- ~ 20 Eylül 2010 15:27
Donanımları tanıması oyunlar için önemli.Daha iyi performans alırsınız.dx 11 destekleyen bir oyun 1gb ramle mi çalışacak ?
Manuel de bulunabilir ama ben de bir artısını belirteyim dedim.
DirectX 2-3 GB Ram'le değil ekran kartı ile oynanıyor.DX 11'i destekleyen uygun veya normal fiyatlı ekran kartları da var.
Ram'e gelmişken belirteyim.Şu ana kadar çıkmış en iyi 64 bitler Windows 7'dedir.200 liraya 4 GB(2x2) DDR3 Ramler var.ekran kartıyla paralel bir kaynak ister. 1gb ekran kartı isteyen bir oyun 512 ramle çalışmaz yada tıkanır :)