Arkadaşlar win7 kullananlar;xp kullanıyorum Windows 7 Upgrade Advisor yardımcısı ile kontrol ettiğimde herşey ok ama upgrade diyor yani xp'yi win 7'ye yükselemez miyim?
Temiz kurulum (format)gerekli mi..? Şu anda indiriyorum %97'lerde ona göre değerlendirme yaparım...
tşk...
XP'den Win7'ye Geçiş
Eğer 32-bit Windows 7 kuracaksanız, XP içinden yükseltebilirsiniz. Ama baştan temiz kurulum yapmanız bence daha iyi. Ayrıca, bence, XP'yi kaldırıp Windows 7 kurmayın. İki işletim sistemi kullanın, yani Windows 7'yi aryı bir disk bölümüne kurun.
Evet 32 bit olanı indirip kuracağım iki şiletim sistemi yormaz mı sistemi her ikisindede onlarca program v.s.olacağı için...
a.) Xp den widows 7 ye yükseltme yamazsınız. Temiz kurulum yapmanız gerekir.
b.)Her iki sistemde aynı anda aktif olmayacağı için biri diğerini sadece yer yönünden etkiler. Boş bir diske (örn. D) windows 7 kurmanız durmunda hiçbir sorun yaşamaz, istediğinizi açılışta seçer kullanırsınız.
c.) Böylesi daha avantajlı olacaktır. Windows 7 kullanır beğenmezseniz onu, beğenirseniz xp yi kaldırırsınız.
khramna.) Xp den widows 7 ye yükseltme yamazsınız. Temiz kurulum yapmanız gerekir.Hmm. XP'den Windows 7'ye yükseltme olmuyor mu hocam?
iyi güzel ama programlarım 7 desteği var mı?ki temiz bir kurulum yapmaya yapalım ama işin bu kısmı var (mesela cod5 veya nfs undercover gibi)
bence sn pc yi ikiye böl eğer pc özelliklerin yeticekse tabii çok güzel olur sonuçta bu win7 test sürümü yani eğer legal olsaydi herkez xpyi kaldırırdı değilmi?:D=)
Ms kendi sitesinden indirdim iso olarak ama boot edince yüklemiyor bir türlü nasıl çözebilirim