uzun zamandır xp kullanıyordum ancak win7 nin görüntü kalitesi ve hızının çok iyi olduğunu söylediler bende size sorayım dedim xp mi vistamı ?
bilgisayarın özellikleri
Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz
1,24 GB Ram
NVIDIA GeForce FX 5200 128mb ekran kartı
uzun zamandır xp kullanıyordum ancak win7 nin görüntü kalitesi ve hızının çok iyi olduğunu söylediler bende size sorayım dedim xp mi vistamı ?
bilgisayarın özellikleri
Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz
1,24 GB Ram
NVIDIA GeForce FX 5200 128mb ekran kartı
win 7 ye gec nedeni ise daha yuksek performans alirsin
O işlemciyle win7 mi kullanmayı düşünüyosun???
Bilgisayarınız Windows XP ile daha performanslı çalışır gibime geliyor.
Bilgisayarınızın performansı sizin için gerçekten önemliyse bulaşmayın bile.Ama merak edip kurmak istiyorsanız ve bilgisayarınızın performansı yada Windows 7'nin Xp'ye göre eksi ve artılarını görmek istiyorsanız,kurma esnasında bir sorun olacağını zannetmiyorum.Fakat yazdığınız ekran kartının Windows 7'ye uyumlu sürücüsü yok, Vista sürücüsüyle ne kadar sağlıklı ve performans verir orasını tahmin etmek güç..
o sistemle windows 7 de wistada olmaz ekran kartı ram işlemci yavaş kalacak sonra windows 7 berbat çok yavaş filan diyeceksin en azından ram 2 gb olsaydı geç derdim bende de
Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz işlemci vardı geçmiştim ama ekran kartı fx 5200 ve fx5500 kullandım xpde ekran kartında en azından geforce 9500gt olsaydı windows 7 daha iyi giderdi demem o ki xpde kal pc parçalarını yükseltirsen windows 7